Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen laptopot érdemes venni...

Milyen laptopot érdemes venni 100-120e Ft körül?

Figyelt kérdés
A gépet leginkább netezésre, játszásra és szerkesztő programok használatára használnám...

2012. júl. 31. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit akarsz játszani. Netezésre tökéletes alap gépek már 90 körül is vannak, 120-ért már i3-ast kapsz, de komolyabb játékokra az is teljességgel alkalmatlan.

Az Acert tudom ajánlani, a Dellt nem, ha 100 alatti gépről van szó, akkor pedig tökmindegy, lehet Asus vagy Lenovo is, annyi pénzért a hardver a lényeg.

1 hónapja volt egy akciós i3-as Asus 96 ezerért, várj meg egy hasonló akciót.

2012. júl. 31. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Amit a játszás alatt értek azt nem úgy kell elképzelni, hogy a mai legújabb játékok fussanak rajta magyarul nem egy pro gamer pc-re lenne szükségem.

Azon viszont nagyot néztem, hogy Dell laptopot ne vegyek, mert többen is mondták nekem pl. hogy 3 év garancia, meg nincs annyi baj vele stb.

Asus-t meg azért nem annyira kedvelem mert több embertől is hallottam, hogy a hűtés megoldásuk nem valami "hosszú élettartamú" és ez a hiba jelentkezett ismerősömnek is, akinek a gépe most szervizben is van.

2012. júl. 31. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy Dellem, lassan 2 éves, így van viszonyítási alapom. Az még jó gép volt, ahhoz képest a mostani Dellek viszont hulladékok, mind hardverezettségben (persze jelenlegi viszonylatban), mind összeszerelési- és anyagminőségben. Mostanában vannak olyan darabok, amiken a bontatlan dobozból kivéve vastagon áll a por - ilyen régen nem fordult elő.

Az Acerek olcsóbbak és jóval erősebbek, talán még jobb is a minőségük, mint a régi Delleké volt. Azokra eredetileg csak 1 év garancia van, de köthetsz rá 3 év törésbiztosítást, nem túl drága (kb annyiba kerül, amennyivel drágább a Dell), és még előrébb vagy, mint a Dell garanciájával.

Asust én se vennék, de ha az említetthez hasonló kihagyhatatlan akció van, akkor nem érdemes válogatni. :)

2012. júl. 31. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is Dell-van 1 ev utan szektorhibás lett a vinyo, fagyott tole minden, aztan 1,5 ev utan meghalt az alaplap...

3 csippanas es be se kapcsolt.3 ev gari van ra.. ez a szerencse...nekem hatalmas csalodas a markaban...Amugy a dell monitorom 5 eves problema nlkul megy azota is..Ismerosomnek HP van szinten 3 ev garival ami tonkre is ment szinten de az gari ido utan. Sajnos egyre szarabbakat csinalnak ezekbol.

2012. aug. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!