Milyen márkájú laptopot érdemes venni?
Figyelt kérdés
Csak internetezésre használnám meg majd az egyetem miatt kellene. Lány vagyok. Milyen márkájút ajánlotok? Max. 250-300 ezer Ft-ot áldoznék rá.2012. jún. 30. 20:34
1/9 anonim válasza:
Csak netezésre és belenyomnál három kilót? Pénzkidobás, vegyél 170_180_ért egy vaio_t (van pinkbe is). De még egy ilyen képessége is jócskán meghaladja a csak netezést.
2/9 anonim válasza:
Neked még egy 100ezres HP 635-ös is bőven jó lenne.
3/9 anonim válasza:
Nekem Acerem van 3 és fél éve de semmi gondom nincs vele!Laptopra meg ha csak arra kell,akkor felesleges kiadni 250-300.000-et.
4/9 anonim válasza:
Ez minden igényedet kielégiti és 100-al olcsóbb,mint amennyit minimum szánsz rá.Meg a helyét is megállja az egyetem végéig hardverileg.
5/9 anonim válasza:
Dell, HP, Lenovo, ezeket tudom ajánlani, de 300.000 -ból már gamer laptopot lehet összedobni... neked bőven elég ha 150 ből veszel.
6/9 anonim válasza:
Ahogy már írták: 300k-ért gamer laptopot kapni, netezésre 90k körül kapni 15.6"-eset, ha kicsit jobbat akarsz, akkor 170-ért már ténylegesen korrektet kapsz.
Sony-t vennék a helyedben, a Windows-os gépek Apple-je.
7/9 anonim válasza:
A Sony gépek nem ajánlottak. Az összes fórumon szidják őket, mert nagyon szervizigényesek! Inkább Lenovo, Toshiba, Samsung esetleg HP. Az N és M szériás Dell gépek sem ajánlottak ha gyakran hordozod.
9/9 anonim válasza:
Én ezt ajánlom neked iszonyatosan jó és gyors, mondjuk csak netezésre halál fölösleges ezzel már játszani is lehet és mai játékokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!