(Sürgős:légyszi) Milyen Mp3-om lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés

Mert a telefnonom elromlott és amig utazgatok kell egy "Zeneforrás" és gondoltam veszek egy mp3-mat.

Nincs sok kritériumom :

Minimum:512MB(Nem hallgatok sok zenét)

Aksis legyen(Csak mert láttam ellemel működőt)

A képernyő tök mindegy csak sokáig menjen az aksi!!

A választ előre köszi!

2012. júl. 30. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ipod shuffle-s válaszoló vagyok. A sandisk sansa valóban jó lejátszó. Viszont szerintem a hangzás teljesen szubjektív dolog. Minden embernek más tetszik, máshoz van hozzászokva. Például én mindig az iphone-om gyári fülhallgatóját használom és szerintem annál nincs is jobb. Sőt, múltkor vettem egy beats by dr dre tour fülest és szerintem az sem szól semmivel sem jobban. De izlések és pofonok.
2012. júl. 31. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem az iPod Shuffle nagy csalódás volt. Egy Denon AH-C360 fülhallgatóval használom, de még egy átlagos laptop integrált hangkártyája is szebb hangzást produkál, mint az iPod Shuffle. Azt még hozzátenném, hogy csak veszteségmentes hangformátumokat hallgatok a gépen is és az iPodon is. Az árához képest szerintem nem elég jó minőségű a hangzása. A Designja nekem is tettszik. Kicsi jól néz ki meg minden ráadásul a 2GB még veszteségmentes zene mellett is bőven elég nekem, de a hangminősége szerintem nem jó, pedig nem vagyok egy nagy vájtfülű. Na mindegy ez csak az én véleményem, ahogy te is írtad ízlések és pofonok. Szerintem nem éri meg az árát, ha a hangminőség az elsődleges szempont.
2012. júl. 31. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, abszolút igazad van. Az a legtisztább, ha az ember kipróbálja a lejátszókat és dönt. A nagyobb elektronikai üzletekben úgy is van erre lehetőség. Bár megvenni mindenképp valami kis üzletbe venném, mert 3-4 ezer forint külömbségek is vannak.
2012. júl. 31. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Apple fülesek szarok, ezt mindenki megmondhatja. Oké, neked bejön, de akkor is az.

És szart szarral helyettesíteni (Beats) szintén nem jó ötlet.

Hidd el, lenne (megfizethető árban) olyan füles, ami után nem tudnál visszamenni az almás füleshez.

2012. aug. 1. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!