(Sürgős:légyszi) Milyen Mp3-om lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés

Mert a telefnonom elromlott és amig utazgatok kell egy "Zeneforrás" és gondoltam veszek egy mp3-mat.

Nincs sok kritériumom :

Minimum:512MB(Nem hallgatok sok zenét)

Aksis legyen(Csak mert láttam ellemel működőt)

A képernyő tök mindegy csak sokáig menjen az aksi!!

A választ előre köszi!

2012. júl. 30. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez abszolút árfüggő. Én iPod shuffle-t használok.
2012. júl. 30. 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Mondj egy árat.
2012. júl. 30. 20:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát őszintén nem nagyon vagyok otthon az árviszonyokban olyan max 7-10-ezerig
2012. júl. 30. 20:57
 4/14 anonim ***** válasza:
A 2 gigás shuffle az 13 ezer forintba kerül. Lehet, hogy plusz 3 ezer forint, de megéri az árát. Aksis, számítógépről tudod tölteni, illetve 1500 forintért media markt-ba lehet kapni konnektorba dugható usb töltőt és akkor arról is menni fog :) Nincs kijelzője, de azt írtad, hogy az nem számít :) Szerintem abszolút hozzá lehet szokni :) Az akksija sokáig bírja nagyon. És persze nagyon megbízható kis cucc. Fülhallgatója is évekig kibírja, nem törik meg, nem lesz semmi baja. Ha nagyon ragaszkodsz a kijelzőhöz, akkor a Sony NWZB172L-t tudnám még ajánlani. Az olyan 9-11 ezer forint között van. Persze ennyi pénzért már lehet venni mindenféle érintőképernyős kínai csodát, de nem véletlenül vannak ekkora külömbségek az árakban.
2012. júl. 30. 22:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a Shuffle-ön énis gondolkodtam és valószinüleg az lesz max plusz 3ezret hozzádobok!
2012. júl. 30. 22:38
 6/14 anonim ***** válasza:
De ha bemész egy kereskedésbe és megkérdezed, hogy ebben az árkategóriában mi a legjobb minőségű termék, akkor is a shufflet fogják mondani. Nem az elfogultás beszél belőlem :)
2012. júl. 30. 22:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Elhiszem!:D Amúgy egyik ismerősömnek is van mondta hogy ha szólok akkor áthozza és kipróbálom.
2012. júl. 30. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Sandisk Sansa Fuze vagy valamelyik Sansa refurbished verziójánál nincs jobb ennyi pénzért (az "eredeti" verzió 25k körül van, tehát elméletileg nem egy kategória a Shuffle-vel, de nézz utána mi is az a refurbished verzió, hardverapro-n árulja egy ember, igazából minden tudnivaló ott van).

Plusz ehhez kell egy jó füles ha még nincs (meg minden más mp3 lejátszóhoz), szóval 10k-ból nem nagyon lehet kijönni.

2012. júl. 31. 00:39
 9/14 anonim ***** válasza:

2 Gigás Sony mp3 lejátszó, kijelzője is van :

[link]

2012. júl. 31. 12:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is inkább azt a Sony-t ajánlom vagy egy Sndisk Sansa Plust. Nekem iPod Shuffle van és egyáltalán nem éri meg az árát. Nem jó a hangzása.

[link]

2012. júl. 31. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!