Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen USB portos DVD lejátszó...

Milyen USB portos DVD lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy DVD lejátszót a TV-hez, és mindenféleképpen USB portosat vagy kártyaolvasósat. Mire figyeljek a vásárláskor? Árulnak például Orion márkájút is kb. 8 ezer forintért, vajon ezek ugyanúgy megteszik? (link: [link]

Gondolom előbb tönkremenne, de ezen is van garancia. Sajnos nemnagyon értek ezekhez, úgyhogy köszi a segítséget előre is!

2012. márc. 6. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Manapság nagyon elterjedtek az USB portos DVD lejátszók és én szerintem már elég jól kiforrtak. Orion márkájú DVD lejátszót nyugodtan vehetsz mert viszonylag jó márkának mondható és elég tartós is. Nekem lassan már 6 éve megvan az Orion DVD lejátszóm igaz nincs rajta USB de még eddig gond nem volt vele.
2012. márc. 6. 21:43
 2/2 cipi8 ***** válasza:

Nekem sok ilyen USB-s kártyaolvasós lejátszóm volt! Volt! Ezek az Orion és stb. vackok nem bírják sokáig ez személyes tapasztalat, kb. 5 semmilyen márkájú köztük Orion is volt de egy évet egy sem bírt ki. Mondjuk én napjába 3-4 órát is használtam! Volt egy olyan ami 1 év alatt 3-szor volt szervizbe de csak nem bírta és be döglött! Legtöbb esetben az optika vagy a tápegysége szált el és a szalagkábeleit itt-ott megolvasztgatta! Jó mi?

Inkább költs rá többet és vegyél egy normális márkájú Sony-t, Samsungot, LG-t stb-t.

Ezek csak pár ezer forinttal drágábbak de minőségibb darabok! Nézz körül az oldalon én mindent innen szoktam keresgetni

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 7. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!