Milyen USB portos DVD lejátszót vegyek?
Szeretnék venni egy DVD lejátszót a TV-hez, és mindenféleképpen USB portosat vagy kártyaolvasósat. Mire figyeljek a vásárláskor? Árulnak például Orion márkájút is kb. 8 ezer forintért, vajon ezek ugyanúgy megteszik? (link: [link]
Gondolom előbb tönkremenne, de ezen is van garancia. Sajnos nemnagyon értek ezekhez, úgyhogy köszi a segítséget előre is!
Nekem sok ilyen USB-s kártyaolvasós lejátszóm volt! Volt! Ezek az Orion és stb. vackok nem bírják sokáig ez személyes tapasztalat, kb. 5 semmilyen márkájú köztük Orion is volt de egy évet egy sem bírt ki. Mondjuk én napjába 3-4 órát is használtam! Volt egy olyan ami 1 év alatt 3-szor volt szervizbe de csak nem bírta és be döglött! Legtöbb esetben az optika vagy a tápegysége szált el és a szalagkábeleit itt-ott megolvasztgatta! Jó mi?
Inkább költs rá többet és vegyél egy normális márkájú Sony-t, Samsungot, LG-t stb-t.
Ezek csak pár ezer forinttal drágábbak de minőségibb darabok! Nézz körül az oldalon én mindent innen szoktam keresgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!