Milyen "mp3" lejátszót vegyek "Beat by dr. Dre" fülhallgató mellé?
Tegnap vettem a mediamark-t ba egy fülhallgatót 50.000ft ért (MONSTER Tour-t vagy más néven Beats by dr dre)-t , amióta kijött azóta vágyam egy ilyen szóval össze spóroltam rá.
és jelenleg egy SONY NWZ-B142F -> [link]
-al hajtom amivel az én zenei hozzáértésem szerint jól szol :) de a kérdésem az hogy melyik az a lejátszó amivel esetleg jobban szólna? ( ha van ilyen) Ipod nano? vagy ZUNE? vagy hülyeséget beszélek mert semmi különbség nem lesz az én kb 15.000ft os sony-m és egy Ipod között?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Figyelj..jo a te sony-d is,de az ipod az ipod megiscsak jobb lesz a minoseg valamivel,de szerintem ilyen ipod nanora v shuffle-re nincs ertelme levaltani,mert nem lesz sokkal eszrevehetobb a jobb hangzas.
Ha szeretnel meg internetezni,es a legjobb minosegben zenelni,filmet/kepet/videot nezni,akkor nagyon ajanlok neked egy ipod touch-ot(3rd vagy 4th gen.),amit a zenehallgatas melett millio mas dologra is hasznalhatsz.(ios op.rendsz. van rajta es jailbreak utan testreszabhatobb lesz) Esetleg van meg a samsung galaxy wifi 5.0,ami szinten jo,de dragabb es annyival nem jobb az ipod-nal,hogy tobbet fizess ra.Ezekkel a keszulekekkel nem lehet telefonalni/sms-ezi,csak specko modszerrel.
[link] (ajanlott)
[link] (ezis)
!Bocsi az ekezetekert!
iAudio.
Nem tudom, most milyen modelljeik vannak, az enyém most 7 éves, hihetetlen minőség. Most már olcsók is, az én 1 gigás U2-m 74 ezer volt annakidején.
Nekem iPod Shuffle van és nagyon gagyi a hangzása. Pedig veszteségmentes formátumú zenéket hallgatok rajta és normális fülhallgatóm van. Én inkább egy Sandisk Sansa Clip + lejátszót ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!