Miért szidják a Beats fejhallgatót?
Figyelt kérdés
Itt a gyakorin nagyon divat szidni közben máshol meg azt írják hogy jó illetve nagy djk is használnak ilyet pedig ha annyira szar lenne biztos nem olyat vennének. 2. Kérdés meg hogy a többi gyártó miért nem csinál szép,divatos füleseket? Ezért veszik ennyire a scullcandy (ami tényleg nem szól jól) és a beats mert jól néz ki. Lehet mondani hogy a Sennheiser meg a AKG a hangzásra megy de ettől lehetne még szép fülest csinálni2012. júl. 24. 13:05
11/14 anonim válasza:
Az LMFAO egy semmizene, ugyanez igaz a David Guettára. Nem tudom megnézted-e, de PROFI zenészeken még sose láttam Beats-et, csak két lábon járó reklámokon.
12/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok vagy disco van de David Guetta azért le tett v mit az asztalra és én is szeretem a számait és még elég sokan ha tényleg annyira szar lenne akkor nem lett volna ennyire híres az lmfaq tényleg nem vmi nagy szám 2-3 normálus számuk van és hangjuk sincs.
2012. júl. 27. 01:43
13/14 anonim válasza:
Ki számít Profi zenésznek? Egyébként én próbáltam a Beats-et egy Media Markt-ban és le a kalappal! Nagyon jó és jól is néz ki!
14/14 anonim válasza:
Neked mégis ki számít profinak? Mert szerintem aki több milliós felszereléssel napi szinten csinálja a zenét és ezzel foglalkozik már mióta az szerintem Profi. és itt most lényegtelen hogy tetszik e a zene vagy sem valamint az se fontos hogy mennyire "reklámozza" a dolgokat. Azt hogy mennyire ért a zenéhez majd akkor szidd ha jobb leszel nála mert sejtéseim szerint fingod nincs a dolgokról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!