Miért szidják a Beats fejhallgatót?
Mert a beats füles, egy itteni hozzászóló szavaival élve e-pénisz növelő, semmi több.És úgy túl van árazva, mint a p*csa, csak azért mert dr. dre nevét viseli.
A sennheiser meg az akg azért nem fog csecse fülest gyártani, mert náluk a minőség a fontos, nem a design.
Egy olcsóbb sennheiser jobban szól, mint a beats.
Egy profi DJ meg nyilván nem beats fülessel fog ugrálni a pult mögött, hanem Gemini-vel, vagy valami más profi DJ fejhallgatóval, mert a beats mindenre jó, csak arra nem.A pajta diszkóban még nyilván nagy szám a beats, egyébként csak egy túlárazott vacak.A HTC nem véletlenül tol mellé szoftveres tuningot is, hogy "annyira frankó" legyen a beats hangzásvilága.A beats boostot kikapcsolva meg csak átlagos.
91621-nek igaza van.
Megjegyzem én a Sensation XE-mhez járó Beats fülest elástam a fiók mélyére, és helyette egy Sennheiser CX 500-at használok, mert egyszerűen jobban szól. Amúgy a szépség ebben az esetben is relatív. Egy Sennheiser-nek szerintem még a szaga is minőséget tükröz, míg a Skullcandy meg a Beats úgy néz ki mintha valami játékboltból jött volna.
És aki egy kicsit is komolyabb DJ az nem Beats-et, de még csak nem is Sennheisert vagy AKG-t használ. Vannak cuccok profiknak is. Az, hogy a reklámszövegekben ez van és sokan elhiszik, az egy dolog.
Divatos az akg meg a sennheiser is.A minimalizmusról hallottál már?
Amúgy ha annyira divatozni, meg vagizni akarsz vele, akkor hajrá.Csak lehet olcsóbban is.Ha meg van rá pénzed, annyi, mint a tenger, és a zenei élmény annyira nem fontos, mint a Design, vagy az, hogy attól leszel menő, hogy Beats fejhallgatód, vagy fülesed van, akkor vedd meg.
Egyébként a divatos nem feltétlenül jelenti a legjobb minőséget. Például... gondolom Nikon és Canon kamerákról hallottál már. Jók, de nem A legjobbak. Leica? Ahá, máris nem annyit beszélnek róla, pedig felül múlják az előzőeket, de még csak-csak előfordulnak. Na és akkor Mamiya? Gyanítom sosem hallottál róla, pedig a világ legjobb fényképezőit gyártják, csak és kizárólag profiknak.
Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy akármi is van a reklámokban, akárhogy is próbálják beléd sulykolni, egy igazi profi, nem a divat cuccot fogja használni. Tehát az előző összehasonlítással párhuzamosan a csapból is Beats meg Skullcandy folyik, az AKG és a Sennheiser, jobb, de mégis kevesebben ismerik, míg az abszolút csúcsba például a HiFiMan és az Audeze tartozik. Gyanítom sose hallottál még róluk. Pedig egy igazi profi DJ ilyet használ.
Hogy miért szidják?
Leginkább mert nincs rá pénzük. Állítom hogy akik olyat írnak hogy csak pénisznövelő, meg egy nagy rakás fos soha nem próbálták.
Tény, hogy mostanában nagyon divatosak és nagy hangsúlyt fektetnek a design ra. De ez szerintem nem ment a minőség rovására.Az is igaz hogy kicsit irreálisan drága az ára de talán azért is mert olyan emberek és együttesek reklámozzák mint az LMFAO, a the Wanted,david guetta és még sok más. Valamint a prémium kategóriás termékeknek az ára nem szokott alacsony lenni.
És még annyi hogy fölösleges összehasonlítani a Sennheiser el meg az AKG vel. nekem volt Sennheiser és beats fülesem is és mind a kettővel maximálisan megvoltam elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!