Xbox360 at vagy ps3 at vegyek?
1.A battlefield3 at akarnám vele játszani melyiken lenne szebb a játék mert azt hallotam h a xbox dx9 a ps3 dx10 es ,1366x768 ba játszanám
2.És le lehet netről tölteni játékot mint pcn a tört verziókat elég a csak single playert

1. Ha csak egy játék érdekel, vagy csak multiplatform játék érdekel, akkor teljesen tökre mindegy melyiket veszed. PS3 legnagyobb előnye az ingyen multi és az exkluzív játékok, hogyha te letölteni akarod a játékot akkor a multi alapból ugrott, és ha csak BF3 akkor az exkluzív is tökmindegy, tehát tényleg mindegy melyik konzolt választod.
2. Mindkét konzolt lehet flashelni, régen a boxot könnyebb volt, de a slim box úgy tudom már ugyanúgy bonyolult. PS3-ból meg csak 3.55 alatti konzolt lehet flashelni, olyat meg csak használtan találsz.

Tényleg az, még ha csak egy játékkal akar játszani akkor sem fontos.
Egyébként nem tudom, hogy tényleg vissza lehet-e butítani a PS3-mat, itt 4.20-ról is lehet downgrade-lni, és elég egyszerűnek hangzik, de nem tudom, hogy igazi-e:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!