Ipad mint Ebook olvasó? Lejjebb
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy Ipad mint ebook olvasó mennyire alja meg a helyét ? nem csak erre óhajtanám használni, de szeretném erre is. Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy külsőleg fellehet rá rakni könyveket és megfelelően kezeli?2012. júl. 9. 23:15
11/14 anonim válasza:
12/14 Hazardteam válasza:
A 3as kiadású "retina" display-es iPadtól tuti nem folyik ki a szemed, sőt, tűélesen, élethűbb színekkel látod ugyanazt a kiadványt. Olcsónak biztos nem olcsó, de ha "univerzálisan" akarod használni úgy mindenre, akkor inkább iPad-ben gondolkodj,. méghozzá a 3-asban.
Összehasonlításképp a 2 a 3-al: [link]
És:
13/14 A kérdező kommentje:
A linkeket és a válaszaitokat, köszönöm. Elsősorban tényleg nem ebook, olvasásra kellene, és nem napi 5 órákat akarok olvasni hanem 1-2 csak. Végül is ha monitoron kibírtam ennyit, akkor ott sem lenen vészesebb. Meg legalább kényelemben lehetne megtenni.
2012. júl. 10. 09:51
14/14 anonim válasza:
én mindig ipaden olvasom az ebookokat, vannak különböző alkalmazások is, amelyek könnyebbé teszik az olvasást rajta, szerintem jó, a fényerőt lejjebb lehet állítani, szerintem perfekt :) akinek nincsen meg szerintem ne alkosson róla véleményt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!