Ha MSI Afterburnerrel lejjebb veszem a Core Clock-ot és a Memory Clock-ot azzal csökkentem a melegedést?
Figyelt kérdés
Egyébként mennyire veszélyes ezt lejjebb vagy feljebb állítani?2012. júl. 3. 17:25
1/10 anonim válasza:
miért hány fokos a kártya? Alapfeszen nem veszélyes állítgatni, de a memória órajelét ne vidd a gyári érték alá, mert csökkenni fog a sávszélessége.
2/10 A kérdező kommentje:
értem
és pontosan mi is az a core clock?
csak hogy tudjam a veszélyeket, meg hogy mi miért van
2012. júl. 3. 19:52
3/10 Panda Péter válasza:
"de a memória órajelét ne vidd a gyári érték alá, mert csökkenni fog a sávszélessége."
WUT? azt is nyugodtan lehet csökkenteni, mert
A: ennyi erővel a GPU-t se csökkentse, mert azzal is csökken a számítási teljesítmény
B: idle-ben (desktop, böngészés, stb) nem gáz ha alacsony órajelen fut a memória.
4/10 A kérdező kommentje:
és ha pl kicsit lejjebb veszem a core clock-ot és úgy játszok akkor gyengébben fut?
2012. júl. 3. 20:58
5/10 anonim válasza:
értelemszerűen. De ha nem éri el a 90-100 fokot játék közben, akkor ne csökkentsd
6/10 A kérdező kommentje:
90 fokig ment max, levettem egy kicsit és igy már csak 75
2012. júl. 3. 22:56
8/10 A kérdező kommentje:
geforce 9600m GT
2012. júl. 4. 00:17
9/10 anonim válasza:
ja hát laptop hűtés...akkor értem. Vegyél laptop hűtőt, amit alá kell tenni
10/10 A kérdező kommentje:
vennék én ha lenne pénzem...
egyébként már nézegettem azt a fajtát ami vákuummal kiszívja a meleg levegőt a gépből, az jobb mint a sima ventillátoros hűtés vagy rosszabb?
2012. júl. 5. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!