Mien apple cucot vegyek?
Figyelt kérdés
Van 150000ft om és valami apple cuccot akarok venni csak nem tudom mit valami ötlet?2012. jún. 27. 21:24
2/12 anonim válasza:
Én inkább betenném bankba a pénzt. A stílusodból ítélve max. 16 lehetsz, állandó jövedelem nélkül. Ha mind elköltöd, később nem lesz semmi pénzed, aztán majd nézhetsz. Jobb lenne megtanulni spórolni, később még szükséged lehet 150k-ra.
3/12 Gress válasza:
Nyelvtan könyv.De minek akarsz venni ha nem is tudod mi legyen az?Értelmes...
4/12 A kérdező kommentje:
Ipad 2 vagy ipad 3 éri meg jobban ? és a pénz most is a bankban van ja és 19 éves vagyok
2012. jún. 27. 21:48
5/12 anonim válasza:
Ha ez az összes pénzed, akkor ökör vagy hogy így elköltöd. Ha egyetemre/fősulira jársz, akkor még szükséged lehet a következő pár évben rá, ha nem akkor meg gratulálok hogy tőke nélkül de Apple cuccal vágsz neki az életnek.
Ha az összes pénzed erre akarod nyomni, akkor egyik sem éri meg.
6/12 A kérdező kommentje:
Ez a pénz az örökségem egy része a barátnömnek szeretnék venni ajándékba a 21.szulletés napjára ami juli4 lesz csak nem tudom mi lenne a megfelelö
2012. jún. 27. 22:15
7/12 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt hogy 150k-t áldoznál rá? Akkor inkább költözzetek össze és fizesd ki ebből a lakbért, jó esetben fél évig is elég lehet a rezsire.
8/12 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk egyut apám rám hagyta minden vagyonát és már ösze költztunk és meg akarom lepni egy jo ajándékal
2012. jún. 27. 22:42
9/12 anonim válasza:
Inkább egy szép nyaklánc vagy egy romantikus vacsora egy elegáns étteremben.
10/12 anonim válasza:
Igaza van a 9. válaszadónak. Egy lány sokkal jobban örülne neki, legalábbis az enyém jobban értékeli a romantikus vacsit, mint valami kütyüt. Ha már annyira költeni akarsz rá, akkor vegyél neki egy iPod Nano-t, vagy menjetek el vásárolni. De lehetőleg ne 150k-t költs rá, hanem mondjuk vegyetek egy csinos rucit, vagy magassarkút 20-30 000-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!