NevemSenkiii kérdése:
Most szeptembertől egy Nyíregyházi középsuliban fogok tanulni, és kéne egy kis vélemény?
Figyelt kérdés
Amint írtam szeptembertől Nyíregyen fojtatom tanulmányaim.
És Nyíregytől kb 30 Km-re lakom.
Augusztus 17-én születésnapom és apám azt mondta kérhetem a számítógépem fejlesztését vagy egy új telefont.
Melyik lenne jobb választás? (Kolis leszek a suliban tehát csak hétvégeken leszek otthon.) Telefon vagy gép fejlesztés?
(60 ezer amit tudok költeni)
2012. jún. 25. 23:22
1/7 anonim válasza:
Ne fojtogasd a tanulmányaidat. A gépfejlesztés attól függ mire használnád és most mit tud.
2/7 A kérdező kommentje:
Nos most:
Telefonom: Nokia C5-03
Gép: 1 magos (2,61 GHz) AMD proci
2Gb RAM
512 MB videókari
400W táp
(Minden DDR2-es)
2012. jún. 26. 08:17
3/7 A kérdező kommentje:
Lényegében nagy játék guru vagyok.
2012. jún. 26. 08:17
4/7 anonim válasza:
Igazából ezt a gépet nem felújítani kéne, hanem lecserélni egy újra ha komolyabb játékokat akarsz rajta futtatni (érdeklődj a számítástechnika topikban). Ha jó neked a mostani telefonod, akkor fölöslegesen ne cseréld le.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
Úgy lesz.
2012. jún. 26. 08:49
6/7 anonim válasza:
Én biztosan egy menő okostelefont kérnék ennyi pénzért.
Azon is játszhatnál + ha lesz wifi a közelben még netezhetsz is.
7/7 anonim válasza:
Ha meg csak 2 napot vagy otthon a héten akkor minek porosodjon otthon a gép? Játsz tovább azon ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!