Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most szeptembertől egy Nyíregy...

NevemSenkiii kérdése:

Most szeptembertől egy Nyíregyházi középsuliban fogok tanulni, és kéne egy kis vélemény?

Figyelt kérdés

Amint írtam szeptembertől Nyíregyen fojtatom tanulmányaim.

És Nyíregytől kb 30 Km-re lakom.

Augusztus 17-én születésnapom és apám azt mondta kérhetem a számítógépem fejlesztését vagy egy új telefont.

Melyik lenne jobb választás? (Kolis leszek a suliban tehát csak hétvégeken leszek otthon.) Telefon vagy gép fejlesztés?

(60 ezer amit tudok költeni)

2012. jún. 25. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne fojtogasd a tanulmányaidat. A gépfejlesztés attól függ mire használnád és most mit tud.
2012. jún. 25. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Nos most:

Telefonom: Nokia C5-03

Gép: 1 magos (2,61 GHz) AMD proci

2Gb RAM

512 MB videókari

400W táp

(Minden DDR2-es)

2012. jún. 26. 08:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Lényegében nagy játék guru vagyok.
2012. jún. 26. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazából ezt a gépet nem felújítani kéne, hanem lecserélni egy újra ha komolyabb játékokat akarsz rajta futtatni (érdeklődj a számítástechnika topikban). Ha jó neked a mostani telefonod, akkor fölöslegesen ne cseréld le.
2012. jún. 26. 08:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Úgy lesz.

2012. jún. 26. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Én biztosan egy menő okostelefont kérnék ennyi pénzért.

Azon is játszhatnál + ha lesz wifi a közelben még netezhetsz is.

2012. jún. 26. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha meg csak 2 napot vagy otthon a héten akkor minek porosodjon otthon a gép? Játsz tovább azon ami most van.
2012. jún. 26. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!