Szerintetek melyik lenne jó? Olyan hálózatot keresünk a barátommal, ahol a legkedvezőbb havidíjjal a legtöbbet tudunk beszélni . Me Szeptembertől nagyon távol leszünk egymástól.
Pannon családi csomag: ha mindkettőtök pannonos, egyikőtök előfizus, másik kártyás, havi 930 Ft-ért korlátlanul ingyen beszélhettek.
Ugyanez a T-Mobilnál is, ha mindkettőtök t-mobilos, és egyik előfizu, másik kártya, havi 930 Ft, ez a Családbarát kedvezmény.
Vodafone: ha mindkettőtök vodafonos, akkor az a jó, ha mind a ketten kártyások vagytok, mert akkor a Kedvenc Szám szolgáltatást mind a két kártyára meg kell rendelni a 1270-en, mind a kettőtöknek havi 1000 Ft-ot vonnak le a kártyájáról, és szintén korlátlanul, ingyen beszélhettek.
Milyen szolgáltatósok vagytok?
Szia!
Köszi hogy írtál ! Te melyiket választanád én T-mobilos vagyok a barátom meg vodafonos.
Nagyon jó, akkor meg van oldva, lesz nektek a Családbarát kedvezmény. De előtte érdeklődjétek meg, hogy meghosszabbították-e ezt a kedvezményt, mert úgy van a kiírás, hogy csak szeptember 30-ig érvényes, utána mindenkinek megszűnik. Ha biztosra akartok menni, Te vegyél egy feltöltőkártyás sim kártyát, és a vodafone Kedvenc Szám szolgáltatását vegyétek igénybe, ugyanazt éritek el vele.
Még mindig az első és a második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!