Ez miért van? Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Semmi baj nem volt, de egyszer csak ahogy elindítom az újonnan telepített játékokat fekete képernyő fogad és semmit se tudok tenni az újraindításon kívül. A régebben telepített játékok meg kidobálnak bizonyos idő után ezzel : a képernyőillesztő leállt és újraindult. Frissítettem a videókártya illesztőprogramját, de azzal is ugyan azt csinálja. Nem tudom, hogy a fekete képernyőnek köze van e az illesztőprogramhoz.2012. jún. 24. 19:10
1/2 cipi8 válasza:
Milyen a kátya, a proci, a táp, és az op rendszer? Nekem a döglődő régi kártyám csinált hasonlót de ott a win 7 fagyott ki és eset szét a képe boot alatt vagy ép után. Másik gépen XP alatt is ezt csinálta 8400GS 256MB-os volt. A mostani 9600 GT már királyul megy minden.
2/2 A kérdező kommentje:
Nvidia GeForce GT 430 1 gigás, Pentium Dual-Core E6700 3.2GHz, op : win7 ultimate.
2012. jún. 25. 08:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!