Nintendo 3DS vagy PS VITA?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom eldönteni ps-nek nagyon király grafika , tapipad, és a többi, nintendo 3ds valahogy jobban bejön (nem tudom miért) meg szeüveg nélkül 3D.. mario játékok stb

Ha valaki válaszolna megköszönném és kérnék pár mondatos indokot is.

Várok sok választ :)

Előre is köszönöm.

2012. jún. 24. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor PS3.

Sokkal több játék van rá, sokkal kiforrottabb és árban kb. annyi, mint a Vita.

Amíg a PS3-at megunod, a Vita 30-40000 Ft-ért is kapható lesz, remélhetöleg egy rakat game-el. + a PS3-ra van 2 LittleBigPlanet és lesz egy, illetve van rá 4 Assassin's Creed + lesz 1. :)

Utsó elötti: a Sony E3-as konferenciáját elnézve nekem nem ez a véleményem. :)

Természetesen én is várom rá a megaton-okat, ha jönnek majd egyáltalán...

2012. jún. 27. 17:53
 12/15 A kérdező kommentje:
szia köszi a választ de félek úgy jár a ps3 mint a ps2 és felváltja a ps-3t a ps vita... végülis tetszenek ps vitára a mostani játékok is (főleg gravity rush) és lesz rá littkebigplanet ill. assain creed... szóval igazság szerint nem tudom ps3 vagy ős vita.. :S
2012. jún. 27. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Látszik kicsit sem vagy otthon a témában.

A PS Vita grafikája tényleg 10/10-es, de a PS3-at közel sem múlja túl, ettől nem kell félni.

PS3 hiába már 5+ éves, még mindig jobb, erősebb.

És a PS Vita biztos nem fogja felváltani a PS3-mat, PS3-mat max a PS4 váltja majd fel, de nem egy "szaros" handled, akármilyen erős is.

PS2-t sem a PSP, hanem a PS3 váltotta fel.

Illetve a Sony-nak a PS3 nagyon megéri, már csak a pénz jön belőle de nagyon, foglalkoznak is vele amennyire tudnak, Sony-nak a PS3 a kedvenc gyereke most, nem a Vita, ettől nem kell félni.

2012. jún. 28. 13:04
 14/15 A kérdező kommentje:

1. nagyon is otthon vagyok a témában csak hülyén írtam le

2. köszönöm a bő választ

2012. jún. 28. 20:26
 15/15 A kérdező kommentje:
mindegy ps3 nem volt a kérdésben ne vonjuk be a témába!!
2012. júl. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!