Nintendo 3DS vagy PS VITA?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom eldönteni ps-nek nagyon király grafika , tapipad, és a többi, nintendo 3ds valahogy jobban bejön (nem tudom miért) meg szeüveg nélkül 3D.. mario játékok stb

Ha valaki válaszolna megköszönném és kérnék pár mondatos indokot is.

Várok sok választ :)

Előre is köszönöm.

2012. jún. 24. 12:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A 3D miatt ne folyjon a nyálad, nem valami nagy szám.

Csak azt nézd meg, hogy melyikre tetszenek a játékok.

PS Vita-ra Sony félék lesznek (Killzone, Uncharted, Resistance), főleg hardcore játékok, persze akad néhány casual is, 3DS-re meg főleg casual játékok lesznek, de akad rá hardcore is.

2012. jún. 24. 13:05
 2/15 A kérdező kommentje:

hát kapok vmelyikhez ps3-t az elég hardscore szóval kéne egy casual is... amúgy 3ds-re ingyenes a net ? amúgy is-is szeretem a játékot (casual, hardscore)

várnék még válaszokat köszönöm

2012. jún. 24. 14:12
 3/15 anonim ***** válasza:

Ingyenes mindegyik.

PS3 mellé azért jó a Vita, pár módon össze lehet kapcsolni a kettőt.

És Vita-ra (meg PS3-ra) is van ugyanúgy casual játék, csak épp abból kevesebb, de pl. Journey, Flower, Flow, mind PS exkluzív, casual játék, és simán a legjobbak.

2012. jún. 24. 19:19
 4/15 A kérdező kommentje:

Hogy érted összekapcsolni? Mármint jó párosítás?

kérnék még válaszokat

2012. jún. 24. 21:39
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem úgy értem, bár úgy is igaz, hanem párosítani lehet a PS3-mal, amit jelenleg nem nagyon használnak ki normálisan, de amint kicsit "öregebb" lesz a Vita valószínűleg lesz pár érdekes és jó próbálkozás.

Pl. van olyan játék, hogy játszod PS3-on, aztán ha el kell menned otthonról akkor PS Vita-n folytathatod ott ahol abbahagytad, akár a multiplayert is.

Meg van olyan, hogy X játékot megveszed PS3-ra, és PS Vita-ra is megkapod ingyen (pl. Wipeout).

Meg lesz majd sok minden rá.

2012. jún. 24. 22:59
 6/15 A kérdező kommentje:
ok köszönöm a választ, kérnék még
2012. jún. 25. 10:55
 7/15 A kérdező kommentje:
lécci valaki még adjon választ
2012. jún. 26. 14:43
 8/15 anonim ***** válasza:

Igazából itt a konzolra érkezö felhozatal alapján dönts!

A 3DS-re Zelda, Mario féle játékok érkeznek (nem vagyok Nintendo-s, majd valaki kibövíti), a Vita-ra van Uncharted, Resistance, Gravity Rush, lesz Killzone, LittleBigPlanet, Assassin's Creed, CoD stb.

Nézd meg ezeket és amelyik jobban tettszik, azt kell megvenni. :)

Speciel én Vita-t vettem, nagyon frnakó kis szerkezet, de a Sony lesz.rja, így kicsit kétségbe vagyok esve, hogy most mi lesz a sorsa.

A Nintendo viszont nagyon alaposan foglalkozik a 3DS-el, azért ez is egy szempont. :)

2012. jún. 26. 15:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Túlzás, hogy Sony leszarja, csak nehezen indul be.

Az összes PS-sel így volt ez, valamiért Sony csak egy kis idő után tud jó lenni, de azért játék lesz rá.

2012. jún. 26. 17:10
 10/15 A kérdező kommentje:
hát főlega littkebigplanet tetszik ps vitára meg az assain creed, szóval inkább azt választanám de most inkább az lenne az új kérdés hogy a ps3 vagy ps vita ? ps3-ra több játék van meg tök jó játékok, ps move, lesz rá ilyen varázskönyv, de a ps vita felülmúl a ps3 grafikáján kb ugyanolyan mind2
2012. jún. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!