Nintendo 3DS vagy PS VITA?
Egyszerűen nem tudom eldönteni ps-nek nagyon király grafika , tapipad, és a többi, nintendo 3ds valahogy jobban bejön (nem tudom miért) meg szeüveg nélkül 3D.. mario játékok stb
Ha valaki válaszolna megköszönném és kérnék pár mondatos indokot is.
Várok sok választ :)
Előre is köszönöm.
A 3D miatt ne folyjon a nyálad, nem valami nagy szám.
Csak azt nézd meg, hogy melyikre tetszenek a játékok.
PS Vita-ra Sony félék lesznek (Killzone, Uncharted, Resistance), főleg hardcore játékok, persze akad néhány casual is, 3DS-re meg főleg casual játékok lesznek, de akad rá hardcore is.
hát kapok vmelyikhez ps3-t az elég hardscore szóval kéne egy casual is... amúgy 3ds-re ingyenes a net ? amúgy is-is szeretem a játékot (casual, hardscore)
várnék még válaszokat köszönöm
Ingyenes mindegyik.
PS3 mellé azért jó a Vita, pár módon össze lehet kapcsolni a kettőt.
És Vita-ra (meg PS3-ra) is van ugyanúgy casual játék, csak épp abból kevesebb, de pl. Journey, Flower, Flow, mind PS exkluzív, casual játék, és simán a legjobbak.
Hogy érted összekapcsolni? Mármint jó párosítás?
kérnék még válaszokat
Nem úgy értem, bár úgy is igaz, hanem párosítani lehet a PS3-mal, amit jelenleg nem nagyon használnak ki normálisan, de amint kicsit "öregebb" lesz a Vita valószínűleg lesz pár érdekes és jó próbálkozás.
Pl. van olyan játék, hogy játszod PS3-on, aztán ha el kell menned otthonról akkor PS Vita-n folytathatod ott ahol abbahagytad, akár a multiplayert is.
Meg van olyan, hogy X játékot megveszed PS3-ra, és PS Vita-ra is megkapod ingyen (pl. Wipeout).
Meg lesz majd sok minden rá.
Igazából itt a konzolra érkezö felhozatal alapján dönts!
A 3DS-re Zelda, Mario féle játékok érkeznek (nem vagyok Nintendo-s, majd valaki kibövíti), a Vita-ra van Uncharted, Resistance, Gravity Rush, lesz Killzone, LittleBigPlanet, Assassin's Creed, CoD stb.
Nézd meg ezeket és amelyik jobban tettszik, azt kell megvenni. :)
Speciel én Vita-t vettem, nagyon frnakó kis szerkezet, de a Sony lesz.rja, így kicsit kétségbe vagyok esve, hogy most mi lesz a sorsa.
A Nintendo viszont nagyon alaposan foglalkozik a 3DS-el, azért ez is egy szempont. :)
Túlzás, hogy Sony leszarja, csak nehezen indul be.
Az összes PS-sel így volt ez, valamiért Sony csak egy kis idő után tud jó lenni, de azért játék lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!