Nem tudok dönteni, hogy milyen konzolt vegyek. Gongolkodtam már ps3on psvitan ninteno 3ds en xboxon meg minden felen. Melyiket ajanljatok?
Hagyjuk már ezt a baromságot, hogyha nincs lóvé akkor xbox...
Ha nincs lóvé, akkor nem kell venni semmit!
Én is a Wii-t ajánlanám. Igaz, hogy a box 360, és a ps3 grafikája jobb. Utóbbiban van blu ray, és 3D támogatás, ami a jövő, és lehet a ps3, majd, akkor is megállja majd a helyét, amikor már a következő generációs konzolok lesznek...! Viszont nekem a Wii sokkal jobban bejön! Jobban szeretek Mariozni, mint pl: lövöldözni. És most már olcsó is!
És , hogy kinek mi a jó??? Azt mindenki döntse el saját maga! Nekem Nintendo az igazi! Nagyon jók a játékok rajta! És igaz, hogy a másik kettő gépen jobb a grafika, de a Wii-n azért nem sz@r..!Kinek mi a sz@r..?! Én mai napig Super Nintendo-n és ps2-ön játszom..!!! Megnéztem a játékkínálatot a gépeknél, és nekem a Wii-é jött be..! Ps3-at max a grafika, a blu ray, és a 3D támogatás miatt vettem volna, 2x olyan drága(move-al), mint a Wii..! És azért a Wii annyira nem rossz(sőt..), hogy 36-40 ezret ne érjen...! De ez az én véleményem...! Attól mert a fiatalok nagy része akciózni szeret, kell olyan gép is, ami például más emberek ízlésének is megfelel....! Tartok attól, hogy a WII U-n sok akicós játék lesz és kevesebb a jó megszokott nintendo játék,mert a hardcore játékosok(tisztelet a kivételeknek!) nem voltam megelégedve a nintendo játékkínálatával, mert kevesellték az akciós játékokat...!! 7 játék jön idén a WII U-ra, és örülök, hogy abból csak 2 hardcore, és 5 casual, annak viszont már nem, hogy nincs köztük pl: Mario..!
Nekem a Wii jön be...! És nem érdekel, hogy lesz WII U,nekem Wii lesz az új!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!