Nem tudok dönteni, hogy milyen konzolt vegyek. Gongolkodtam már ps3on psvitan ninteno 3ds en xboxon meg minden felen. Melyiket ajanljatok?

Figyelt kérdés

2012. márc. 10. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
PS3/Xbox 360
2012. márc. 11. 18:36
 2/7 kutyafülgfdsfgsdfg ***** válasza:
23%
Ha van pénzed játékokra,akkor PS3,PSVita,Nintendo 3DS.Ha nincs pénzed,akkor Xbox 360
2012. márc. 12. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a baromságot, hogyha nincs lóvé akkor xbox...

Ha nincs lóvé, akkor nem kell venni semmit!

2012. márc. 12. 00:21
 4/7 anonim válasza:
Nekem Wii-m van és szerintem az a legjobb.Bár attól függ mert ha az ilyen komolyabb felnőttesebb játékokért rajongsz akkor Xbox360 vagy Ps3.Bár most fog megjelenni a Wiiu (a wii második kiadása).Az mindent tarolni fog és ha van pénzed én azt venném meg.Még idén valamikor fog megjelenni
2012. márc. 13. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Hagyjuk már a wii-t. :D Nekem is van és gagyiság. Van nintendo 3ds is,erről röviden,tömören: NE VEGYÉL. Ilyen sz.r konzollal ritkán találkozik az ember... :D nekem pont sikerült megvenni...mind2 kamera gagyi és homályos,játékok borzalmasak. Van ps3-mam is meg psp-m is meg xbox 360 kinectem is. Nos amiket napi szinten használok az ps3 és az xbox. ps3 a legeslegjobb konzol a világon,de tényleg.xbox-hoz nincs sok játékom így nem tudok róla sokat nyilatkozni csak egy csónakos játékot és olimpiai és egy focis játékom van hozzá.Na ezek azok amik tényleg le tudnak izzasztani a TV előtt.Képügyileg a ps3 meg az xbox szinte ugyanaz,mert hdmi kábellel van mindegyik a tv-re kötve így egész szép a képük.Szívem szerint a ps3-at ajánlanám,mert ez a konzol tényleg megérte az árát,nagyon jó.Játékok egyszerűen megunhatatlanok(na jó van párt gagyi is). PS vita...nos erről se tudok sokat írni,mert sajna nem rendelkezem ezzel a konzollal MÉG :D Jónak néz ki nagyon,szóval szűkíteném a kört ha rám hallgatsz és a ps3 és a vita közt válogass. A sony sose adott ki rosszat,ps1,ps2,ps3,psp. Legjobb konzolok. Meg ugye a mostani vita.
2012. márc. 17. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is a Wii-t ajánlanám. Igaz, hogy a box 360, és a ps3 grafikája jobb. Utóbbiban van blu ray, és 3D támogatás, ami a jövő, és lehet a ps3, majd, akkor is megállja majd a helyét, amikor már a következő generációs konzolok lesznek...! Viszont nekem a Wii sokkal jobban bejön! Jobban szeretek Mariozni, mint pl: lövöldözni. És most már olcsó is!

És , hogy kinek mi a jó??? Azt mindenki döntse el saját maga! Nekem Nintendo az igazi! Nagyon jók a játékok rajta! És igaz, hogy a másik kettő gépen jobb a grafika, de a Wii-n azért nem sz@r..!Kinek mi a sz@r..?! Én mai napig Super Nintendo-n és ps2-ön játszom..!!! Megnéztem a játékkínálatot a gépeknél, és nekem a Wii-é jött be..! Ps3-at max a grafika, a blu ray, és a 3D támogatás miatt vettem volna, 2x olyan drága(move-al), mint a Wii..! És azért a Wii annyira nem rossz(sőt..), hogy 36-40 ezret ne érjen...! De ez az én véleményem...! Attól mert a fiatalok nagy része akciózni szeret, kell olyan gép is, ami például más emberek ízlésének is megfelel....! Tartok attól, hogy a WII U-n sok akicós játék lesz és kevesebb a jó megszokott nintendo játék,mert a hardcore játékosok(tisztelet a kivételeknek!) nem voltam megelégedve a nintendo játékkínálatával, mert kevesellték az akciós játékokat...!! 7 játék jön idén a WII U-ra, és örülök, hogy abból csak 2 hardcore, és 5 casual, annak viszont már nem, hogy nincs köztük pl: Mario..!

Nekem a Wii jön be...! És nem érdekel, hogy lesz WII U,nekem Wii lesz az új!

Üdv

2012. máj. 31. 11:52
 7/7 anonim válasza:
Nekem Wii-m van mert arra olyan játékok jelentek meg amik érdekelnek.XBOX360 soha nem lesz mert szerintem elég undorító hogy a Live-ért fizetni kell,és ha nincs Live-od nem is tudsz multizni...PS3-ra engem csak LittleBigPlanet,Scott Pilgrim vs The World,Castlevania HD,UMvC3 és a KOF XIII érdekel.Szerintem már érdemes venni 3DS-t is mert arra is már jönnek/kijöttek a jobbnál jobb játékok,pl. Mario Kart,Mario Land,stb...Meg hát a Pokémon rpg ami a BW2 után jön az már sajnos szerintem 3DS exkluzív lesz...(bár azért egy RSE remake-nek sima DS-re örülnék)
2012. máj. 31. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!