Ha leginkább csak multizni akarok (Cod6,7,8. , Battlefield3. ) Akkor melyik consolt érdemesebb venni? Xbox live 360 Slim 160gb vagy Playstation 3 160gb?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 22:05
11/22 anonim válasza:
Ez igaz FPS-hez jobb a gép meg amúgy is olcsóbbak gépre a cuccok.A Battlefield3-at gondold meg mert a multija eleinte nagyon nehéz de poénos dolgok is vannak benne ha éppen olyan bugot kapsz el :DD
12/22 Ádám_111 válasza:
Kételkedem benne, hogy blueray van az xboxba szerintem elnéztél valamit! Vegyél xboxot! Az a tuti!
13/22 A kérdező kommentje:
Xboxot rendeltem holnap jön :D ÉS tudom hogy király :D Kipróbáltam haveromnál PS3-mat Xboxot, Grafikailag nem láttam nagyon semmi különbséget, kontroller az xbox sokkal kényelmesebb ,egyértelmű :D köszönöm mindenkinek !!
2012. jún. 25. 21:36
14/22 anonim válasza:
Ádám alap hogy látható a blueray lemez-e vagy sem a másik hogy ilyen 30 gigás játékok mi másra férnek még rá?pl halo vagy ilyen szarok
15/22 anonim válasza:
Takarodj már máshova f*szságokat beszélni te gyökér!
16/22 anonim válasza:
Úristen néz már utána a neten te diliházbol szabadult szamár...
komolyan hogy lehetsz ekkora hülye???1 DVD max 8gigás lehet és vannak sokkal nagyobb játékok is ami csak blu ray-ra fér rá...
17/22 anonim válasza:
HALLOTTÁL MÁR A KÉTLEMEZES JÁTÉKOKRÓL, ÉS A TÖMÖRITÉSRŐL? (Bocsi, hogy igy irtam. : D )
18/22 anonim válasza:
Igen hallotam 2 lemezes játékrol és a második lemez a KIEGÉSZITŐ...
Olvastam már valahol hogy blu ray lemezel megy+ haverom új xbox360 is azt használ csak tudom hogy néz ki...
19/22 anonim válasza:
Te barom!!!
Fogd már fel, hogy az xbox nem bluray-jel megy...
Hányszor kell még az agyadba verni, hogy felfogd??
20/22 anonim válasza:
Úristen haveromank is az van csak tudom hogy blu ray hogy néz ki bazzeg.
Mindegy hadjuk ha ekkora hülye vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!