Ha leginkább csak multizni akarok (Cod6,7,8. , Battlefield3. ) Akkor melyik consolt érdemesebb venni? Xbox live 360 Slim 160gb vagy Playstation 3 160gb?
Az xboxba nincs is blueray!!!
Ha csak multizni akarsz egész nap egész este éveken keresztül akkor ps3 mert az nem kell fizetni az online támogatásért! Nekem xboxom van és szerintem sokkal jobb a live mint a ps3-on!
"szabájosan belekarcolt a tü a bluray-be"
Azt a hétszentséges jószagú úristen!!!
Ekkora baromságot 100 csillió éve nem olvastam, ezért garantáltan megérdemled a "legnagyobb gyökér a gyakorin" címet. :D
1, te nagyon okos ádám az xbox360 és a ps3 is blurayt használ...
2, ebben igazad van tényleg nagy gyökér a haverom azt mondta nekem hogy berakta a lemezt elindította és krak.Gondolom baztatta az xbox-ot de nem biztos talán gyári hiba
Terminatorfiling, látom nagyon kened vágod a témát...
Hogy a kérdésre válaszoljak: a multiplatform játékok lényegében ugyan olyanok mind a kettőn, de a PS3 pár dologban jobb mint az xbox, főleg, ha exkluzív címekkel is akarsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!