Hová tegyem az xbox 360 omat hogy nem melegedjen vagyis nem melegedjen túl vagy mit csináljak vele? Hallottam a hűtés módosításrol ha létezik menyibe kerül? és naponta kb hány órát bír? 10-15 órát bír? (slim em van)
A hűtőszekrénybe.
Slimnek nem kell semmi módosítás, egyszerűen tedd jól szellőző helyre.
88 mph, téged akárhol olvaslak néha akkora baromságokat irkálsz, inkább maradnál kussban jobban járnánk! :D
Az én fat Xbox 360-at fektetve használom, ugyanis így több levegő jut a gépbe, te is így használd a SLIM-et! Igen van hűtésmódosítás a régebbi fat gépekre, viszont, hogy SLIM-re létezik-e, azt nem tudom!
Én játszom vele elég sokat, igaz nem minden nap, de van, hogy 8-9 órát is egyhuzamban!
Az meg hülyeség, kedves 88 mph, hogy attól, hogy flashelve van nem fog előbb tönkremenni!....
De tönkrefog. :(
Valószínűleg 1-2 hónapon belül.
Jobb, ha el is adod minél hamarabb... :(
arra gondoltam hogy veszek egy ilyet:
csak ugy müködik hogy az usb csatlakozoba kell dugni
de hüti a gépet ha ráteszem szerintetek jó ötlet vagy hülyeség?? jótteszek vagy elrontom az xbox ot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!