Almapeti kérdése:
Mi baja az xbox slimem-nek?
Figyelt kérdés
Manapság észrevettem, hogy bekapcsolás után 1mp-vel ilyen puw-puw hangot ad ki! És az normális, hogy 2-3 Óra játék után a ventilátornál forró?2012. jún. 16. 22:55
1/7 anonim válasza:
talán olvass könyvet művelődjél egy kicsit mert nagyon hülye vagy
2/7 anonim válasza:
nekem 5 perc után forró az egész gép, meg egyik ismerősömnek is úgyhogy ne aggódj ezért.
3/7 anonim válasza:
Néha nem ártana szétszedni és kitakarítani a portól, csakúgy, mint a PC-t, vagy a laptopot....ne adj isten, még a melegedési gondok is megszűnnének.Az olvasófej vezetősínjét sem ártana megkenni egy kicsit.Tudud, ezek a mechanikus alkatrészek nem örökéletűek, ugyanúgy karban kellene tartani az egészet, mint a bringát, vagy a számítógépedet...
4/7 anonim válasza:
Anorexiás lett, nagyon vékony szegényke? :)
5/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag "természetes", hogy a gép bekapcsolás után pár perccel forró. Ha elér egy hőmérsékletet, onnan tovább már nem melegedhet, ha csak nincs valami baj.
6/7 anonim válasza:
Nyilvánvaló, de egy egy-másfél éves gép, amit esetlegesen éjjel-nappal nyúznak, nem biztos, hogy pont az üzemi hőmérsékleten fog működni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam de max egy nap 3 órát játszok az első kommentelő te meg kussolj és takarodj a könyvtárba ha ennyire művelt paraszt vagy!
2012. jún. 17. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!