Mennyit ér 120 gb-os ps3 slimem használt de semmi baja nincs, alig látszik rajta hogy használt? Érdemes lenne elcserélni xboxra?
Semmiképp sem érdemes boxra cserélni.
És 45-50k-t ér, ha flashelve van többet.
Szia
Létezik chip a ps3 -ra , de ha jól tudom 3.55 verziószámig működik a dolog. Viszont a ps3 network ingyenes, a xboxnál viszont fizetős a Live. Végül is úgy érzem, hogy a drága játékok miatt adnád el, illetve cserélnéd.
Van pár oldal ahol használt, eredeti játékokat is árulnak elérhető áron. Tudod google a barátod.
És ezen kívül még ott a blu ray, filmeket is tudsz nézni! :)
itt a lista:XBOX 360:
Alan Awake
Crackdown 2
Fable II/ Fable III
Halo 3/ ODST/ ReAch
Gears of War 2
Splinter Cell: Conviction
Forza Motorsport 3
Mass Effect 2
Kingdom Under Fire
Banjo Kazooie
Ninja Blade
Too Human
PS3:
God of War III
Heavy Rain
Infamous
Killzone 2
MAG
Metal Gear Solid 4
Quantum Theory
Ratchet & Clank
Resistance 2
Twisted Metal
Uncharted 1/Uncharted 2: Among Thieves
The Last Guardian
Last Rebellion
Steambot Chronicles 2
Azóta Mass Effect 2, Splinter Cell, stb ps3-ra is van, a játékok fele PC-re is megjelent, a játékok harmada meg nem említésre méltó (ha én is minden kevésbé híres PS3 exkluzívot felsorolnék 100+ is kijönne, de ilyenkor csak a nagy címeket szokás mondani).
És akkor maradt boxon Alan Wake, Forza, Gears of War, és Halo.
PS3 legnagyobb erőssége meg egyértelműen az exkluzívokban van.
Akkor van mit bepótolni, Uncharted 1-3, Infamous 1-2, Killzone 2-3, God of War mind az 5, MGS4, Gran Turismo 5, Demons Soul, Resistance 1-3, LittleBigPlanet, Dead Nation, Ratchet & Clank, Heavy Rain, és még rengeteg JRPG és társai.
Még ha ezek közül mindegyikkel játszottál volna megértem, hogy gondolkozol a cserén, de úgy, hogy egyetlen egy exkluzívval játszottál mi a szartért akarsz már xboxot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!