Miért vannak elájulva az emberek a LED TV-től, amikor a Plazma olcsóbb és sokkal szebb képe van?
Mindkettő van már elég olcsón, 32-es LED TV-t is láttam már 80k körül.
Amúgy meg újabb a LED, tehát ment a marketing, mint állat, hogy milyen állat, sokan el is hitték.
Ez szubjektív.
Ha csak arra kell, hogy filmet nézel esténként, akkor plazma jobb. Napi 3 óránál a fogyasztás elhanyagolható. Beégni már nem égnek, nagyon ritka az ilyen eset.
A LED feketéje nekem szebb, maga a kép összhatása. A Cloudingra kell figyelni, ne legyen fekete sáv alul-felül, de nekem természetesebb képe van a LEDnek, nem bántam meg, hogy azt választottam.
Elsőnek vacilláltam, de mikor egymás mellett láttam a kettőt, akkor egyértelmű lett. Mondjuk fullHDban elhanyagolható a különbség.
Első:
szerintem menj el szemészhez, mert hogy pont a LED-nek jobb a feketéje meg az a természetesebb az elég furcsa.
Oké hogy a LED tetszik, szubjektív, de pont ezek miatt?
Ilyet még senkitől sem hallottam.
Rengeteg fajta panel van, pl a Samsung LED tv képe számomra élvezhetetlen a csillogó panel miatt, nekem az nagyon tré.
Direkt választottam matt LED tv-t, nekem ez bejön, szempont volt a fogyasztás is, különben plazma lett volna.
A plazma foszfor lag-ja engem idegesít, azért sem lett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!