Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 hdmi, vagy ps3 hdmi...

Xbox360 hdmi, vagy ps3 hdmi kábellel melyiknél szebb a kép full hd plazmán?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont egyforma.
2012. ápr. 5. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
és megéri venni egy ps3 at, mert xboxom van, pl online játékokhoz, meg a direkt ps3 as játékok miatt? vagy inkább ne vegyek, mert ott az xbox?
2012. ápr. 5. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem fölösleges 2 db én alapból ps3 vettem volna mivel a god of war sorozat nagy kedvencem.
2012. ápr. 5. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

PS3-mat jobbnak tartom, de azt mondom box mellé felesleges (hacsak nincs sok felesleges pénzed).

Amúgy grafika szinte ugyanaz, a PS3 exkluzívok egy csöppet szebbek, de már-már észrevehetetlen, csak összességébe jobban néznek ki.

Ha érdekel sok PS3 exkluzív akkor végül is megéri (Uncharted, God of War, Killzone, Resistance, Demon's Soul, Infamous, Twisted Metal, Warhawk, Starhawk, LittleBigPlanet, és még sok más), ha csak 1-2 játék érdekel akkor azért tényleg nem éri meg kiadni 60k-t.

2012. ápr. 5. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget, szerintem a nyári melobol veszek egy ps3 at xbox mellé
2012. ápr. 6. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!