Az Orion HT-550 mennyivel szól hangosabban és mennyivel szebb a hangzása mint a HT-420 as?

Figyelt kérdés

2012. márc. 17. 17:33
 1/4 Gabii2 ***** válasza:
szerintem egyik se szöl jól. nekem is van ht550 es és se hangosan és se szépen nem szól. inkább rakj össze egy sztereó hangrendszert. nekem kijött 28000 ft ból és sokkal jobb mint az orion.
2012. márc. 17. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Az 550 es nek egész használható a hangja. De Szerintem ez lealázza: [link]

Ennek egyszerü oka van. A SUB ládába 2db 10 cm es hangszóró van, ellenütemüre szerelve (egymással szembe forditva) Így olyan mint ha egy 20 cm es hangszóró lenne.

És a barlangos kialakitás csak fokozza ezt.

Hanyatt esel akorát szól 5.1 be :)

Én a Siemens et ajánlom, de az Orion se rossz.

Picit olyan érdekes a basszus benne olyan puffogós, visszhangos. Gondolom a 13 cm. es hangszóró és a doboz tehet róla.

Viszont távirányitós :) A Siemens sajna nem.

Remélem segítettem valamit :) Ezek az én tapasztalataim.

Subjektív. :)

2012. márc. 17. 17:48
 3/4 anonim válasza:
Nekem jelenleg ez az erősítőm van, de más hangfalakkal, így gyönyörű hangja van. Ezt a sub -ot csak azért bírom, mert nagyon szép tiszta hangokat képes kiadni. A kérdésedre a választ nem tudom, 420assal még nem találkoztam
2012. nov. 17. 10:23
 4/4 S. Máté válasza:
szia. a HT 420 1 rakás szar :) az 550 meg attól függ mekkora szobába kell... alapvetően halkan is szép erős hangja van és szerethető játékhoz, normális zenehallgatáshoz... de ha komoly hangerőt szeretnél, akkor nem javaslom. nekem 550-esem van már ~ 7-8 éve. semmi baja, csak a távirányító ment tönkre, de lassan úgy érzem ideje valami komolyabbra váltani :)
2014. febr. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!