PS3 kontroller vélemények?
Én szeretem.
FPS-t mondjuk nem játszok konzolon, mert ritka szar az irányítása. PC után nem tudom megszokni
Az ég egy adta világon semmi probléma nincs sem a PS, sem az Xbox kontrollerével.
Akik ezeket a hülyeségeket találják ki, azok általában elvakult csőlátású fanboy-ok, akik megpróbálják mindenhogyan bemocskolni a konkurens konzol hírnevét.
A ravaszok ellen ezt javaslom: [link]
Játszok FPS-sel, nem rövid a szára egyáltalán.
De ha neked esetleg rövid lenne, akkor sem kell kétségben esni: egyrészt van olyan átalakító, amelynek segítségével a PS2 kontrollerével is játszhatsz PS3-on,másrészt van olyan gyártó, amely az Xbox 360 kontrollerét gyártja PS3-hoz: [link]
És végül: ha egyáltalán nem jó a kontroller, akkor játssz billentyűzettel és egérrel az XFPS Rate Up adapter segítségével.
Mindegy, szard le a joystick témát.
Ahogy az utolsó is írta, ezek csak kitalált dolgok, hogy a fanboyok a saját konzoljukat éltessék és az ellenfél konzolját fikázza.
Mindkettő jó lesz, ne pont a joystick-on akadj fent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!