Mi a teendö, ha ps3 mam kontrollere csak akor müködik, ha összedugom az usbvel egyébként csak villog rajta mind a 4 kis lámpa?
Resetelni kell azt hiszem.
A hátoldalán található bekapcsológombot tartsd nyomva hosszú ideig. (Közben ha jól tudom legyen USB-vel csatlakoztatva a géphez.)
Sajnos akkor sem jó :(:(
Ha van még ötlet, akkor légyszi írjátok!:S
Ha a resetet is próbáltad, akkor próbáld meg újraszinkronizálni a joyt és adj neki egy számot, ha ez sem működik már tényleg nincs ötletem.
Amúgy gyakori problémának tűnik, google-n rákeresve találtam pár témám ami erről szólt.
Arra elég kevés az esély, hogy ez okozza a hibát,de nem használsz valamilyen más vezetéknélküli cuccot a közelben?
Próbáld ki egy másik PS3-mon, hogy jó-e egyáltalán.
Illetve még azt tudom javasolni, hogy a PS3-on belül (a tiéden) is reseteld a beállításokat. (Azt hiszem, ha bekapcsoláskor hosszan nyomva tartod a bekapcsológombot, akkor ott tudod elérni ezt a funkciót. A mentéseidet a biztonság kedvéért másold ki egy pendrive-ra.)
Ha egyik megoldás sem jó, akkor lehet a joy-jal van a baj.
Ó, közben találtam egy oldalt, ahol hasonló problémát próbáltak megoldani, olvasd el, hátha segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!