Panasonic LZ8 fgépem 20 kép után lemeríti az Xenergy
2700 MAh-s akksijaimat. Mi lehet a gond? A gép a rossz,
vagy az akkumlátorok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 22:49
1/6 anonim válasza:
Ha van olyan töltőd, amin van memóriatörlés, akkor azzal töltsd újra az aksikat. Ha nincs, akkor vegyél új, nagyobb teljesítményű aksit. Ha így sem oldódik meg a gond, akkor a gépnek lesz baja, de ezt nem hiszem.
2009. jún. 27. 22:54
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi szépen, hogy irtál! Nagyobb teljesítményt a 2700-asnál? Én úgy tudom annak azért illene vagy 200 képet levinnie, még vakuval is, meg úgy is, ha néha-néha visszanézegetem.Nem?Remélem tényleg nem a gépnek lesz baja!
2009. jún. 27. 22:57
3/6 anonim válasza:
Nekem Fuji A850-em van, és az is bír a 2db 2500mAh-es akksival elég sokat, lehet, h van az 300 kép is akár...
szerintem az akksival lehet a gond. Bár a legegyszerűbben úgy tudod ezt megnézni, h beleteszel mondjuk valami tescos, vagy akármilyen elemet, és megnézed, h azzal mit művel. mert ha az sem bír 20nál többet, akkor a géppel van baj, de ha többe bír, akkor az akksival!
2009. jún. 27. 23:20
4/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen, ma mindenképp ki fogom próbálni, mert nagyon bosszant.És remélem, hogy nem a gép lesz a rossz.
2009. jún. 28. 07:26
5/6 anonim válasza:
Először is meg kellene nézni, hogy a töltő jól tölt-e. Kérj kölcsön jól töltött akksikat, kisebb kapacitású is jó próbára, így mennyit bír a gép, bár lehet hibás akksi is.
Ha az akksi és töltő biztosan jó, akkor a gép a ludas. Állandó vakuzáson van?
A 2700-es akksiknak minden gépben jónak kell lenniük! Tescos elemmel nem érdemes próbálkozni, lehet, hogy a gép be sem kapcsol vele, vagy egy-két vakuzás után lemerűl!
2009. jún. 28. 09:57
6/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi szépen Neked is, hogy írtál. Azóta úgy néz ki, hogy minden rendben, feltettem megint töltőre, és már 100 képet csináltam vele kb, még mindig ugyanolyan, mintha most vettem volna le a töltőről. Nem igazán értem mi volt a baj, lehet, csak az első töltés után vacakolt igy?!Na, remélem igy is marad! Köszi Mindenkinek aki írt :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!