Facebookom megtiltotta nekem h a következő 30 napba tudjak ismeröst jelölni, és ezt nem értem miért jó neki? mindig igy lesz vagy nem tudok azokkal a köcsögökkel beszélni?
Ahogy a súgóban is olvasható:
"Why am I blocked from sending friend requests?
If your account is temporarily blocked from sending friend requests, it's because friend requests you’ve sent have gone unanswered or been marked as unwelcome. From now on, please don’t send friend requests to people you don’t know personally. Facebook is a place for connecting with friends, family, classmates, coworkers and other people you know well. "
Magyarul azért tiltott, mert amiket küldtél felkéréseket, többen figyelmen kívül hagytak és nem kívánatosként jelöltek meg.
Ezért rögtön úgy érzékeli, hogy csak ismerősöket akarsz gyűjteni, és olyanokat jelölsz be akiket nem ismersz.
köszönöm!
a 'köcsögök'szót a facebook szerkesztöikre,moderátoikra vagy mikre értettem!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!