Xbox 360 livon mért nem tudok pár barátomra csatlakozni?
Figyelt kérdés
van egy xbox 360 slimem amin van live. van pár barátom és abbol néhányra nem tudok csatlakozni (open a natom és nekik is ) mi lehet a baj?2012. máj. 16. 19:18
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Azokkal a barátokkal gondolom sem partiba, sem közös játékra nem tudsz menni, csak úgy ha van egy 3. fél is a partiba vagy játékban. Ennek semmi köze a régióhoz, a router beállítással lesz a probléma nálad, vagy a barátaidnál(szerintem nálad mert amint mondtad több barátoddal sem jó). Menj rá a setting-nél az xbox live testing-re vagy hasonlóra, és szerintem ki fogja dobni sárga felkiáltójeles üzenetbe a NAT beállítást, ott a továbbon pedig meg tudod nézni a hibakódot. Ezek után elég bonyolult beállítani ha ez a hiba de én meg tudtam oldani...
2/2 A kérdező kommentje:
hát már probáltam de nem dob semmi hibát mindent kipipál és mégse
2012. máj. 26. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!