Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok steamen, a...

Miért nem tudok steamen, a Killing Floor-ban barátomra csatlakozni?

Figyelt kérdés
Nekem meg van eredetiben a killing floor. A haverokkal egy csomót multiztunk régebben és tökéletesen működött, de mostanában azt kezdte el, hogy amikor a haverok felmennek a szeróra, és csatlakoznék, azt írja hogy: "server not responding", próbáltam a joint nyomkodni többször, refresh meg miegymást de nem akar. Szerverekre fel tudok menni, és más meg tud rám csatlakozni...próbáltam már újrarakni,az sem...steam újra rakását meg windowst nem akarom újra telepíteni... HA TUDTOK VALAMIT SEGÍTSETEK! köszönettel: Márk
2011. jún. 4. 19:02
 1/2 krisz307 válasza:
Amit angolul ki ír az magyarra le fordítva : a szerver nem válaszol.Szerintem a nettel vagy a szerverrel lehet a gond de ha nem azt tudom ajánlani hogy rakd újra a Steam-et.Nem fog elveszni semmi én is Steam-es vagyok és többször is újra raktam már.
2011. jún. 4. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a segítséged, de sajna még ma megpróbálkoztam a steam újra telepítésével, viszont nem jó, talán tényleg a net...
2011. jún. 4. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!