Szerintetek melyik androidos tablet pc a jobb? Vagy megéri egyáltalán bármelyiket ezek közül megvenni?
2012. máj. 15. 10:30
1/3 anonim válasza:
Relatív a kérdés.
Attól függ mire akarod használni.
Ha nem fontos a mobilitás de nagy teljesítményt akarsz akkor természetesen desktop pc.
ha fontos a mobilitás de nem kell a nagy sebesség akkor én laptopot (vagy netbookot) javaslok.
Ha telefonálni akarsz vele, de kell a viszonylag gyors hardver lehet a tablet.
ha nem kell nagy sebesség de beéred egy androidos készülékkel akkor mobilt vegyél.
Kinek mi. én telefont vettem (X8-at)
2/3 anonim válasza:
Végül milyet vettél? Mert én most gondolkodom az MTech-en.
3/3 A kérdező kommentje:
Ha még érdekel a válasz:
Nem ezek közül vettem, hanem egy point of view playtab pro 7-et. Elég jó videónézésre. Játékra és netezésre, viszont többet vártam tőle, az érintőképernyője miatt, ami lehetne érzékenyebb. Elég gyors. Szerintem megérte megvenni. :)
2012. aug. 7. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!