Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik jobb a leptop vagy a...

Melyik jobb a leptop vagy a tablet?

Figyelt kérdés
16\L -vagyok... mit mondtok??

2012. jan. 22. 10:31
 1/8 anonim válasza:
Azt hogy a kettő nem egy kategória. Egy lapost nem lehet összehasonlítani egy tablettel. Ha nagyon sokat netezel, akkor megéri a tablet, de egy hosszabb esszét szar megírni rajta. Nekem egy iPad 2-m van és munkámban is tökéletesen tudom használni. Otthon van egy laptopom, de azt már csak töltögetésre és fájlok tárolására használom. Nálam a tablet 80%-ban kiváltotta a lapost, de nem mondanék le róla, az még kell. Szerintem maradj a laptopnál, lehet neked egy tablet felesleges lenne.
2012. jan. 22. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Laptop mindenben jobb, de ritka esetekben valakiknek a tablet jobban megéri.

Viszont csak úgy hülyeség tabletet venni, csak akkor jó, ha tényleg valami specifikus dologra kell.

2012. jan. 22. 11:56
 3/8 anonim ***** válasza:
A laptop. A tablet ugyanis egy nagy képernyős okostelefon.
2012. jan. 22. 13:15
 4/8 anonim válasza:

# 3!

Végül is ja, azt leszámítva, hogy a tabletek 80%-val nem lehet telefonálni :)

2012. jan. 22. 15:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszii a valszokat... amugy is eleg sokat netezek es szeretek toltogetni dolgokat a netrol ..Nem tudom hogy mit tegyek :(... valahogy a szivem is jobban huz a leptop fel
2012. jan. 22. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:

16 éves lánynak teljesen felesleges egy tablet.

Több ismerősömnek is van/volt tabletje, valaki eladta, valaki megtartotta, de egyik sem szeretett belé, mivel csak szórakozásnak vették, hogy hú de jó lesz, aztán pofáraestek.

Mondom, ha nincs rá szükséged valami egyéni dolog miatt, akkor ne vegyél.

Azt meg jegyezd meg, hogy "laptop", nem "leptop"

2012. jan. 22. 19:20
 7/8 A kérdező kommentje:
okok..koszi a valaszokat es megjegyzem Laptop !! Csak ebben is a barataim leptopra javitanak ki es mar nemtudtam..
2012. jan. 22. 21:11
 8/8 anonim válasza:
Tényleg "laptop", de senki nem röhög ki az miatt, mert "leptopnak" ejted/írod
2012. jan. 22. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!