Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » ÚJ laptopomnak számomra fura...

ÚJ laptopomnak számomra fura hangja van, MIÉRT?

Figyelt kérdés
Ezt csak akkor hallani,ha az ölemben,közel ülve hozzá használom,kb 1 méterre tőle már nem lehet egyáltalán hallani.Leginkább a régi gépházak hangjához tudnám hasonlítani működés közben,de ez sokkal kifinomultabb.Miért lehet ez?Gondot jelent?
2012. máj. 14. 21:42
 1/6 GenXstaR ***** válasza:
100%
Arra gondolok,hogy a hűtő ventillátor pörög fel jobban amikor az öledben van mert elzárod a szabad légáramlást a cucctól. Vagy valami hangszóró baki. Ha van rajta garancia vidd vissza és mond el ezt az észrevételt,mert elképzelhető valami baki. Maximum néznek egyet és kielégítőbb választ adnak. Sajnos innen nem tudom konkrétan megmondani a hibát. Nem vagyok távguru! :)
2012. máj. 14. 23:04
 2/6 A kérdező kommentje:
van alatta hűtő,úgyhogy nem zárhatom el a levegőt:S
2012. máj. 15. 15:48
 3/6 GenXstaR ***** válasza:
Lehet,hogy a dvd író vagy a winchester kerreg. Vagy tényleg ilyen hangja van a hűtődnek.
2012. máj. 15. 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:
és az gond lehet?
2012. máj. 15. 20:41
 5/6 A kérdező kommentje:
továbbá megfigyeltem hogy ha nincs cd a gépben,bekapcsolásnál nem hallom hogy felzúg.Ez probléma?
2012. máj. 16. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs benne, mi zúgna fel?
2012. jún. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!