Lehet valami baja a laptopomnak ha akkumlátor nélkül használom? Meddig lehet így használni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!2012. márc. 28. 18:30
1/4 anonim válasza:
Kb. a laptopok 10%-át tudod így használni, abból is a régebbieket. Semmiképpen sem ajánlom!
2/4 anonim válasza:
Szinte az összes laptopot lehet akksi nélkül használni, de nem ez a lényeg, mert tudjuk, hogy a tiédet biztosan lehet. Semmi baja nem lesz ha akksi nélkül, csak simán vezetékről használod. Tovább bírja az akksid. Arra viszont figyelj, hogy néha használjad az akksidat, mert álltában is gyengül. Tovább bírja, ha mondjuk havonta egyszer használod akksiról is kb 30-40%-os lemerültségig. Akkor feltöltöd, és megint félreteheted.
3/4 anonim válasza:
amúgy az első válaszolónak: Amit te írtál, azt honnan vetted? Mert egyáltalán nem úgy van ahogyan írtad, hanem pontosan fordítva.
4/4 anonim válasza:
Nekem 10 ismerősömből 10 nem tudta használni, megkérdeztem őket,megpróbáltam én is, mindegyikünknek más gépe van. Azért nem ajánlom, mert álltában lemerül az akku, vagy ha használat közben kihúzza a gépből a vezetéket, na az necces..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!