Igaz az hogy már létezik a ps3-ra kinect vagy valami hasonló?
# 11/11
Te olyan sötétségben élsz, hogy az már fáj. Azt sem tudod miről beszélsz.
Én meg több Suzuki reklámot látok a tévében, mint Ferrarit.
Ezek szerint akkor a 10 éves fostos Swift-em lenyomja bármelyik 458-at, nem?
Tipikus fogyasztó idióta vagy.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Asszem nem is kell ehhez mit hozzáfűznöm, elég volt ezt bemásolni.
Boxom van, de ne zavarjon. :D
Tudod mit? Akkor egyél szart! 1 milliárd légy nem tévedhet!
"Miért nem adta ki akkor a kinect előtt ezeket a dolgokat amiket már évek óta csinálnak?"
Mit nem adott ki? Már évekkel ezelőtt kiadták. És mint írtam azért nem fejlesztették tovább, mert még mindig nincs értelme, mert még a kinect is egy csak egy gagyi izé.
Bár úgy sem lehet meggyőzni téged, de nem baj, próbálkozzunk.
Szóval ha naponta 30 reklám menne le a véres tamponos levesről a tv-ben, míg csak 10 McDonald's reklám, akkor kijelenthetjük, hogy a véres tamponos leves igenis finomabb, mint a meki, mert több reklám van róla?
Ez csak azt jelenti, hogy MS képes több pénzt kiadni a marketingre, vagy épp nagyobb szüksége van rá.
Amúgy a legtöbb film/sorozat amcsi, ahol a box elterjedtebb (ami nem egyenlő azzal, hogy jobb), így nem meglepő, ha tényleg több helyen látni, de rengetegszer láttam már pont PS-t filmekbe.
Eladásokban ugyanott tartanak, mert box csak az USA-ban elterjedtebb, mindenhol máshol a PS3 vezeti az eladási listákat.
Viszont az eladott darabszámnak sincs semmi köze a minőséghez vagy hogy melyik a jobb, a Suzuki sem jobb csak azért, mert milliószor több kocsit ad el, mint a Bugatti.
Várom a válaszod, biztos vagyok benne, hogy valami hülyeséget ugyanúgy fogsz még ide írni, de kíváncsi vagyok mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!