Érdemes 50 Hz-es tévét venni, vagy nem éri meg spórolni rajta?
Figyelt kérdés
A TV-csatornák nem érdekelnek, max. sport itt-ott, de a lényeg a filmezés.
THX!
2012. máj. 14. 16:28
1/12 A kérdező kommentje:
Ja és mi az a cd/m2? Mennyi az, ami jó? A kinézett darab 300 cd/m2 és 4 ms. Ezek már jó vagy kaki?
Köszi!
2012. máj. 14. 16:44
2/12 A kérdező kommentje:
*kaki adatok
2012. máj. 14. 16:44
3/12 gergoap válasza:
Mindenképp érdemes! Én is előszőr 50Hz-est vettem, de visszacseréltettem, mert nem tetszettek a szaggatott mozgások. A 4ms átlagosnak mondható, a 300cd/m2 közepes érték. Mindenképp LED-eset vegyél, így nem lesz gondod a fényerővel.
4/12 anonim válasza:
cd/m2 a fényerő.
Amúgy plazma a legjobb, de csak 42" fölött érdemes azt venni, amúgy LED az ajánlott.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is LED-et akarok, mivel fontos a betekintési szög vagy hogy nevezik, és 100 cm alatt. Két modellt néztem ki, mindkettő Samsung. Az egyik D5000, a másik D5500, most ezek a legelterjedtebb modellek, ahogy nézem. Halvány lila gőzöm sincs, mi a különbség köztük, mert nem találtam semmit, de jónak jók ezek a modellek? A sok fölösleges okosságra nincs szükségem.
Köszi az eddigi válaszokat is.
2012. máj. 14. 20:00
6/12 anonim válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. máj. 14. 22:45
8/12 anonim válasza:
#6 vagyok, nem sikerült befejezni a mondandómat, szóval "de a hasonló árú tv-k, pláne ha az alsó-középkategóriás tv-ről van szó" és lemaradt, hogy azok között szinte semmi különbség.
9/12 gergoap válasza:
D5000-et ne vegyél mert nincs benne DVB-T tuner. Alapvető, hogy legyen! :-)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi. És az EH5450W? Valószínűleg ő lesz a befutó, mivel most egész kellemes áron hozzá tudnék jutni.
2012. máj. 16. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!