Mélyláda, erősítő beszerelése kocsiba?
Tudnátok nekem segíteni?Szeretnék beszerelni a kocsimba erősítőt mélyládát cd lejátszót,de nem tudom milyet vegyek.
A cd lejátszó csak kéken világítson,mélyláda átlátszó legyen,hogy tudjak bele rakni ledet és látszódjon.
Kb.50 ezer forint értékben akarok venni.
esetleg tudnátok összeállítani nekem egy szettet?fejegység,erősítő,mélyláda..esetleg vmi hangszóró előre.
azt akarom szépen szóljon mindenféle zene..ha pl. rádiót hallgatok ne csak azt halljam,hogy dübörög a mélyláda,hanem szépen lehessen hallani,ha énekelnek stb..
Szerintem olcsón, nagy minőségre ne számíts.
Ahogyan az egyik hozzászóló írta, minimum 100.000-re lenne szükséged, főleg ha még hangszórókat is akarsz. (jó minőség használtan)
hát most csak 65-m van,az a plafon:D
csak vki segítsen összeállítani valamit,ha annyiért összelehet valamit dobni
Akkor lehet, hogy ne egyszerre vegyél meg mindent, ha minőséget akarsz. De egyébként mély ládát már viszonylag olcsón is tudsz venni használtan. Én személy szerint nem tudom hogy melyik mély milyet szól, ezért nem is akarok ajánlani, de nekem kettő van, egy régebbi és egy újabb,
Cerwin-Vega! és JBL, én meg vagyok elégedve mind a kettővel.
Erősítőből szerintem vehetsz 300W RMS értékkel nyugodtan, de te tudod neked mi jó. (fejegységből lehetőleg olyat vegyél ami viszonylag új, vagy garanciás, mert lehet az olvasó fej megadja magát) Annyira nem vagyok otthon az autohifiben, ezért inkább nem ajánlok semmit, inkább a tapasztalataimról írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!