Melyik a jobb TV, a plazma vagy az LCD?
Nincs értelme az Xszáz Hz parasztvakítás.
Itt válaszidő számít, mivel a régi LCD -k azért szaggattak gyors mozgásnál, mert nem tudták elég gyorsan átszámolni a képpontokat. 5 ms.-os válaszidőn alatt ez a probléma már nem jelentkezik.
NINCS KÉPFRISSÍTÉS!
Ez nem CRT technológia. A kép nem frissül, csak a változó képpontok. Ezért nincs vibrálás.
A Hz -mániásoknak üzenem: érdemes várni, még pár hónap és tuti lesz 5millió Giga-megahertzes fasság is.
Gratulálok a marketingeseknek!
Szegény utolsó....nem látott még normális plazma tv-t.
Jelenleg ott tartunk, h. ár/érték arányban jobb a plazma. Az olcsó lcd -k nem tudják azt a kontrasztot, mint a plazmák, mivel a háttér világítás miatt nincs fekete a képben. A LED LCD erre jó megoldás, de egyenlőre drágább, mint a plazma technológiás készülékek.
Sok LCD ÉS Plazma Fan :)
Már megírta amigo a frankót! Csak mérlegelni kell.
Valaki meg írta hogy nincs kép frissités... Van :)
Az LCD kb 2 ms ha kuva jó ez azért van,mert folyadék kristály a folyadéknak idő kel míg megváltoztatja a tulajdonságait ezért mosódik a kép. Sajnos az elmult 5 - 10 évbe erre nem találtak megoldást ezért porolták le a plazmát, mert a gáznak nem kell idő. És a mai high end phofor nak ( ez adja a képet és régen ez éget be)már gyakorlatilag utánvilágítása sincs.
számokba ez úgy néz ki kb.: Az LCD kb 160 fps re képes, míg a plazma akár 600 ra is elmosódás nélkül.
A külömbség az árban is látszik.
Én blue ray ezek ezért vettem plazmát tévézni is jó de nem a legjobb.
Arra az LCD tökéletes. Szerintem Nappaliba 50-60" Plazma, hálóba meg egy 32" LCD. Márkát direkt nem írok mert ki mit szeret. De érdemes utána olvasni szak oldalakon mind a két technologiának.
Az eladót ne kérdezd! Neki meg van mondva mit kell mondania, miből kell neki sokat eladni.
És még egy tipp: AV forum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!