Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Videofelvétel: jó fényképgép...

Videofelvétel: jó fényképgép kontra kamera?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem segíteni, hogy van egy jobb minőségű panasonic fényképgépem, aminek ugye van mozgókép-felvételi funkciója. Na nem túl jó a minőség ellenben nem értek valamit, de nagyon nem. Akartam venni videokamerát ami SD kártyás, és az van rá írva, hogy a legjobb minőségben is a 8 GB-os kártyára 6 óra rá fér !! Na a fényképgépemnél pedig a legrosszabb minősége is csak kb 3 óra. Akkor most hogy van? Melyek azok a dolgok ami miatt egy kamera jobb a mozgókép-felvételre, mint a fényképgépem kamera-funkciója? Én őszintén, egyedül csak az optikai zoomot találtam sokkal jobbnak, de más paramétert nem tudtam felfedezni mégis mitől lesz az sokkal jobb. Valaki tudna segíteni nekem, hogy ebben az esetben akkor érdemes egyáltalán nekem kamerát vennem, vagy a fényképgép is ugyanúgy kiváló a mozgókép-felvételre? Van aki ért ehhez és el tudja mondani miért van ez és melyek az érvek, ellenérvek? Mert én hirtelen arra jutottam, hogy akkor felesleges a külön kamera.

Nagyon köszönöm !!

2009. jún. 18. 13:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amennyiben sok pénzed van és nem fontos az autófókusz, ajánlom az EOS 5D Mark II-t, sok nagy fényerejű és jó optikával. Brutális, hogy milyen videokat lehet vele készíteni! A határ gyakorlatilag az objektívek keresztmetszetétől függ. Közvetlen csatlakoztatható PC és laptop-ra, ebben az esetben a háttértár szerepét a winchester fogja adni. Egyetlen hátránya: az AF hiánya.
2009. jún. 24. 18:14
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi, hát megvallom, ezt nem tudom még.
2009. jún. 25. 08:10
 13/13 anonim ***** válasza:
A "sok pénz"-t itt tényleg értsd úgy, hogy kb. 900.000-1.100.000 Ft, de tényleg baromi jó gép.
2009. jún. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!