Ez a kamera szerintetek megéri az árát?
szerintem nagyon is! mivel tudd full HD-t és lassitott felvételt is, ugyan alacsonyabb felbontáson,de ez is valami!
és szerintem 35ezer ft-ért ilyen kamerát venni jó ötlet!
ha van ötlet jobb kameráról,vagy hasonlóról ami olcsobb még ennél is, nyugodtan jöhet!
válaszokat köszönöm!
Nem fikázásként írtam.
Egy gyenge objektív mellett hiába van HD felbontás, akkor is homályos lesz a kép. Ha neked jó ötlet, vedd meg, én inkább még ennyit gyűjtenék hozzá.
Ez egy gagyitermék, ez egyértelmű. 35e Ft-ért szerinted milyen lehet az objektívje, és a CCD-je (CMOS-a)? Elárulom: sz@r.
De ha neked ezek nem számítanak, akkor nyugodtan vedd meg, csak aztán ne is csodálkozz a minőségén.
A jó amatőrkamerák 100e Ft-tól kezdődnek minimum, az alatt kifutó, régi, vagy erősen fapados modellek vannak, amik igen gyenge minőségűek, nincs rendes terméktámogatásuk, szervizük, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!