Help! Tudnátok segíteni egy kicsit?
Figyelt kérdés
Meg tudnátok mondani,mi a különbség a laptop,netbook és notebook között?Szeretném valamelyiket beszerezni,de nem igazán látom köztük a különbséget.(melyik éri meg jobban stb...)2012. ápr. 4. 07:58
1/4 anonim válasza:
Műszakilag nem tudok neked részletesen válaszolni. Azt ajánlom, laptopot vegyél, az tudja a legtöbbet. Mindenféle - esetleg munkához szükséges - programokat fel tudsz rá tölteni, CD-t, DVD-t is ír (persze a kiválasztáskor ezt mind le kell ellenőrizni), internetezhetsz, zenét hallgathatsz vele, sőt nagyon sok beépített kamerával is rendelkezik, így skypozhatsz vele, semmiféle külön kütyüt nem kell venni hozzá. Egyre vigyázz, ne sajnálj eset 10-20.000 forinttal többet adni egy jó márkáért. Én 67 éves, 7 unokás nagymama vagyok, egy HP laptopot vettem 140.000 Ft-ért, s a számítógépes unokám is azt mondja rá, hogy szuper (pedig nem is kértem ki a véleményét). Sok sikert és örömöt az új eszközhöz.
2/4 anonim válasza:
Amennyit én tudok:
A laptop és a notebook azonos jellemzőkkel bír, gyakorlatilag egy hordozható számítógép.
A netbook inkább csak az Interneten szörfözésre, böngészésre ajánlott.
Nincs benne CD-DVD író-olvasó, és nagy kapacitású merevlemez sem. Általában néhány GB kapacitású SSD van bennük. Ezért olcsóbbak is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. ápr. 4. 18:56
4/4 A kérdező kommentje:
Tudnátok árbeli különbséget is mondani?
2012. ápr. 5. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!