Egy használt 16GB-os 2. generációs Ipad kb mennyit ér?
Figyelt kérdés
Állapota nagyon jó.2012. márc. 24. 19:38
1/8 anonim válasza:
Az uj 115e most , hasznalt hibatlan ara ha van meg garancia ra,akkor 60-80e kozott realis szerintem , en 80e-ert arultam eddig,de meg komoly erdeklodes sem volt ra,csak egy halom hasznalhatatlan cuccra akartak cserelni ,ha par napon belul nem megy el ,akkor akciozok :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
Ha tényleg olyan szép akkor sztem ne menj 80 alá, kicsit várj..
2012. márc. 24. 22:16
3/8 anonim válasza:
Annyira nem szep azert , ket felso sarka meg van utve :) De az uj ipad miatti areses berantja a regi gepeket,nincs igazi kereslet rajuk
4/8 anonim válasza:
90 körül simán el lehet adni, az új ára 118e. Sőt, ha tényleg karcmentes, full dobozos stb, akkor 100ért is elmegy.
Az első generációsok mennek 60felett.
5/8 anonim válasza:
...meg lehet probalni kitenni ennyiert ,de hogy 100e-ert eladni nem fogja,az nagyjabol holtbiztos :)
6/8 anonim válasza:
:)
Dehogynem:) ha tenyleg makulatlan. De puding probaja:) plusz ugyis alkudni fognak a vevok.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Megpróbálom 90-ért aztán majd ha nem megy el akkor lemegyek 80-ra.
2012. márc. 25. 10:34
8/8 anonim válasza:
Omg :D és ki veszi meg ennyiért? 50-ért jobb telefont kapni :D tehát a valóban REÁLIS ára 50 alatt van. Sőt, xperia mini is jobb nála jóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!