Miért van az, hogy a ps3 az új játékokat is csak 720p-ben képes adni a Full Hd tvében, míg az xbox 360 1080p-ben adnja?
Van egy ps3-mam és egy xbox 360-vanom is, és megvan mindkettőben ugyanaz a játék, ami a dragon ball z raging blast 2, a ps3-masnak a hátoldalán csak 720p van írva, és akárhogyan akarom beállítani a ps3-mat, csak ebben képes adni megfelelően, 1080p nem megy. Az xbox 360as verziónak a hátoldalán 1080p is szerepel, és abban is adja a játékot.
Van továbbá egy dragon ball z brust limit xbox 360 játékom, annak a hátoldalán csak 720p szerepel, és az xbox 360 felskáláza 1080p re.
Na már most, ha jól tudom, minkettő konzol felskáláz, de a ps3 miért adja 720p ben egy újabb játékot, míg a xbox 360 1080p ben.
De a ps3-ban, mintha szebb lenne a játék, talán azért, mert erre tervezték elő, előbb írták ps3-ra.
Nem vagyok otthon a Full Hd világában, mert nem régen, pontosan karácsony ota van full hd tvé a családnak, azelőtt sima tv volt.
előre is köszönöm az értelmes válaszokat. :D Kérem azt a szöveget, hogy a google a barátod, mellőzük :D
Nem tudom miért van az ráírva, ugyanúgy csak 720p a boxos játék is.
Max nyújtja a képet, tehát a felbontása tényleg 1080p, de csak ront a minőségen.
PS3-ra amúgy több az 1080p játék, mint boxra.
ez érdekkes, akkor nem kellett volna FUll Hd filmet vennem?
vehetem volna egy 80 cm tv ét ami sima hd volt :(
bocsikat, Full Hd tv ét akartam írni :D Hogy akkor nem voltértelme ilyen Full Hd tv vennem, maradhatam volna az egyszerű hd tvéknél?
Olyanból meg egy 80cm vehetem volna :D
Annyival nem drágább egy fullhd-s tv, szóval megérte az árát.
Még ha a játékok 99%-a csak 720p-ben is van, attól még lehet rajta filmet nézni 1080p-ben.
Meg ha jön a next gen akkor azok bőven bírni fogják az 1080p-t, szóval a jövőre tekintve is megérte.
Én is nemrég vettem Xboxot, tegnap meg hozzá egy 80 cm FULL HD TV-t, és hát nem vagyok lenyűgözve a Forza játéktól, vibrál, pixelesedik ..........
-Tv-n valami beállítással lehet segíteni ?
-Akkor elég lett volna HD ready, mert tv kép is lehangoló :)
pixelesedés a felskálázás miatt van, vagy a PAL 50 Hz miatt?
A szolgáltatótól is füg, hogy milyen formában sugározza a műsorokat, ezért mindig álítgatni kell, vagy 4:3 -ra, vagy panorámára, vagy mozira, nálam ez van.
Az xbox 360nál próbáld ki, hogy leviszed 720p, ha ott is vannak ezek a hibák, akkor nem tudom mi a gond. :D
Ebből nagyjából semmit sem értek, de a multiplatform játékok felbontása ugyanaz mindkét konzolra, és a grafika is nagyjából ugyanaz.
Nem mindig, mert pl a dragon ball z Raging blast 2 ps3 csak 720p xbox 360 meg van 1080p, de az csak felnagyítsa.
én arra értem, hogy a távírásítón van olyan gomb, amivel a képet lehet álltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!