Mit vegyek szerintetek cross motort vagy ps vita-t?
Amit akarsz, ezt mi nem tudjuk eldönteni.
Két teljesen más dologról van szó, egy cross motor is jó, és egy PS Vita is.
Ez aztán az összehasonlítás!
Ha motorozni akarsz vagy játszani jobban? Mert mind a két dolog jó, de két teljesen más.
Döntsd el magad hogy mit szeretsz jobban.
Ez kb. olyan hogy láncfűrészt vegyek vagy gitár erősítőt?
Azért nem kellene ilyen formában kommentelni a válaszokat szerintem! A trollkodásra nem muszáj a magadat leminősítő hangnemben válaszolni! De ne is haragudj a kérdésedben olyan két teljesen eltérő dolog közül kellene dönteni ami nehéz és nem is egy kategória. Motor vagy Ps ez olyan hogy ha lehetne én mind a kettőt választanám, mivel te mind két dolgot szereted szerintem csinálni ezért ezt neked kell tudni hogy melyiket szereted mégis jobban! Én hasonló szituban a Ps-t választanám!
Kérdésed akkor lenne könnyű ha XBox és Ps közt kellene dönteni mert ott össze kell vetni a tulajdonságaikat és a jobbat választod!
Szerencsére már olyan szintre fejlesztettem magam, hogy egy 14 éves kis p.cs hülyeségén nem tudom felhúzni magam, de kedves kérdező:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!