Vettem egy tp link routert össze dugtam mindet ahogy kell és nem tudok tovább lépni a telepitésnél. Mi lehet a baj? Digi netem van
A routert nem kell telepíteni, azt konfigurálni kell.
Hol akadtál el? Meg tudtad hívni konfiguráláshoz a routert? Bejutottál a menüjébe?
A Diginek ehhez alig van köze.. (Van jelszód a Digihez?)
PC hálózati kártyáját összekötöd a router egyik LAN portjával, bekapcsolod a routert, megnyitsz egy böngészőt, beütöd a router IP címét (az én TP-Linkem eredetileg: 192.168.1.1) és meg kell jelenni a routernek, azaz kéri a ROUTER belépéshez az adatokat: általában ADMIN, ADMIN..
És akkor lehet konfigurálni..
Semmi digikábel bedugás, semmi nem kell hozzá, mármint a konfiguráláshoz!
Eddig eljutottál?
Olvasol és értesz?
"Semmi digikábel bedugás, semmi nem kell hozzá, mármint a konfiguráláshoz! "
Mégegyszer! A sivatag közepén is tudok egy PC-vel routert konfigurálni! Nem kell hozzá net! A KONFIGURÁLÁSHOZ!
Ahhoz, hogy a Diginetet tudd használni, természetesen kell a konfigurált router..
"Nem tudok böngészőt nyitni"
Ahhoz, hogy a PC-n böngészőt nyissak se router, se hálózati kártya nem kell! De megnyílik, igaz nem jó semmire, de hogy is van ez Nálad?
Már leírtam, ennél részletesebben nem lehet, minden mozzanata le van írva!
PC hálózati kártyáját összekötöd a router egyik LAN portjával, bekapcsolod a routert, megnyitsz egy böngészőt, beütöd a router IP címét (az én TP-Linkem eredetileg: 192.168.1.1) és meg kell jelenni a routernek, azaz kéri a ROUTER belépéshez az adatokat: általában ADMIN, ADMIN..
Te viszont nem írsz részletesen, honnan tudjam, hogy mit csinálsz rosszul!!
Hol van írva, hogy indítod a böngészőt?? Attól, hogy összedugod a kábeleket, még nem jelenik meg semmi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!