Attis850502 kérdése:
Vettem egy tp-link tl-wr740n -es rutert de nem megy a net sem kábellal, sem wifi-n. Telepitésnél arra hivatkozik hogy nincs wan, vagy ilyesmi, pedig van! Minden beállitás klappol, mert jelenleg kodolatlanul megy egy smc-rajta, de miért nem megy?
Figyelt kérdés
net:T-online(nem tárcsázós)
2011. jan. 22. 11:56
1/5 anonim válasza:
T-Online alatt mit értesz? Elég sok net van, kábelnet? ADSL? Vagy milyen?
2/5 anonim válasza:
Meg különben se izgulj még .
A legtöbb embernek 3 napja is rámegy mire beüzemeli a routerjét,annyi idő alatt még neked is meglehet,na jó esetleg 4-5 nap ,de akkor tutira.
3/5 A kérdező kommentje:
sikerült.ADSL netem van és dinamikus ip-t nem lehet beállitani a ruteren mert ppoep alapuan mükszik a netem,tehát meg kell adni felhasználónevet meg a jelszót.
más lehetöséggel nem tud csatlakozni a ruter.
remélem másnak is segitettem
2011. jan. 23. 12:08
4/5 anonim válasza:
Szia! Hogy sikerült megoldanod a problémát mert én már több mint egy hete sz@rakszom vele.....?
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is az a problémám ami neked volt! Amikor a felhasználónevet és a jelszót kéri, hogy adjam meg oda akármit írhatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!