Tp-link Tl-R460 router beállítás, úgy hogy a másik gép (de csak az, az 1-es lan-ra dugott gép nem! ) open dns-t kapjon MAC cím alapján, lehetséges?
Figyelt kérdés
helló!
Olyan kérdésem lenne hogy ha van egy tp-link routerem és én arra vagyok csatlakozva és rádugok egy másik gépet is, akkor én be tudom úgy állítani a routert, hogy az én netem ugyanolyan maradjon tehát amit a szolgáltatótól kapok, de a másik gép csak az általam beállított Pl. OpenDNS-es netet kapja csak?
fontos lenne mert fiatalok használják majd.
annyira nagyok már hogy áttudnák esetleg állítani a gép internet beállításait, de ha én a routerről továbbmenő netet korlátozom akkor csak a router jelszóval lehetne állítani amit csak én tudok.
tud ebben valaki segíteni ebben?
kivitelezhető?
2011. szept. 29. 13:23
1/1 anonim válasza:
Esetleg ha a géped berakod a dmz-be?
Csak meg kell adnod a belső ip-jét persze ha nem dinamikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!