Ti mit vártok az iPad3-tól?
Én legalább egy giga ramot, és (amit be is harangoztak) 2048x1536 felbontású képernyőt, szimbiotikus RAM-ot (ami már az iPhone 4S-ben benne van), és HD-s első kamerát. Ezen felül nem is várom a négy magos procit, mert az nem hinném, hogy lesz (bár nem ártana ahhoz a 2048x1536-os retinás kijelzőhöz), és a 4G/LTE adatforgalom-kompatibilitást sem.
Szerintetek mik lehetnek még benne? (Várható bemutatás március 7.)
Ezeken kivul sztem nem nagyon lesz más. Ma olvasgattam hogybesetleg újra dizájnolt smart cover ami a hátlapot is fedi. Vagy az majd csak egy későbbihez?
Ainek en nagyon orulnék es nagy durranas lenne az a kepernyobe epitett napelem. :) Mondjuk smartcoverrel mit sem ér. Esetleg coverbe epitve? :)
Ami tutira benne lesz:
- siri, hangfelismerő
Ami tipp:
- jobb akku
- jobb képernyőfelbontás (ehhez mindenképp jobb nagyobb akku kell)
- jobb kamerák
Attól félek hogy alig fog változni valami.
az apple megcsinált egy nagyon ütős cuccot, az iphone-t.
azóta nagyjából csak húzza róla a bőrt. ha már picit fejleszt (iphone 4s) akkor azért pedig egy komoly vagyont kér.
Ami jó lenne:
- picit kisebb legyen
- picit könnyebb legyen
- picit jobb kamera
- olcsóbb ár
- kb olyan mennyiségű program mint az iphone-ra.
- 4g modem
napelem tuti nem lesz, sajnos.
az ipad-ba épitett cuccok iszonyú energiaigényesek.
kb 1 négyzetméternyi napelem kellene hogy életben tartsa a készüléket. :(
Nem rossz, de annyira nem nagy szám hogy rohannek érte. Ami baro hogy erősebb lett, vagyis egy idő után a komolyabb szoftverek csak ezen futnak futni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!